A készüléket kifejezetten a kreatív és az üzleti szféra szereplőinek tervezték.

A Samsung Electronics az IFA 2018 kiállításon mutatta be a CJ79 (C34J791) monitort, ezzel bővítve az ívelt képernyős termékcsaládját.

A 34 colos CJ79 ívelt monitor az első a kategóriában, amely Intel Thunderbolt 3 csatlakoztathatósággal érkezik.

A Mac és Windows számítógépekkel egyaránt kompatibilis CJ79 két Thunderbolt 3 porttal érhető el, amely szupergyors, másodpercenként akár 40 gigabites (Gpbs) feldolgozási sebességgel továbbítja a képernyőképet, az adatokat és az áramot. Ez nyolcszor gyorsabb, mint az USB 3.0 port által biztosított sebesség, ráadásul a Thunderbolt 3 porttal egyetlen kábelen keresztül akár 85 watt (W) teljesítménnyel párhuzamosan tölthetők a csatlakoztatott készülékek.

Az integrált dokkolóval ellátott eszköz egyszerű és kényelmesen használható megoldást jelent.

A CJ79 nagy képernyője egyszerre két monitor kijelzőjét helyettesítheti. A 21:9 képarányú, 3440 x 1440-es felbontású, ultraszéles ívelt kijelzővel rendelkező monitoron a felhasználók kényelmesen végezhetik párhuzamosan a feladataikat.

A Picture-by-Picture (PBP) funkciónak köszönhetően a vásárlók két ablakkal dolgozhatnak egyszerre, míg a Picture-in-Picture (PIP) megoldásnak köszönhetően a második ablak a képernyő méretének 25 százalékára csökkenthető, amelyre ezután könnyen áthelyezhető lesz a kijelző bármelyik részére.

Az iparág egyik legélesebb, 1500R ívű, ívelt kijelzős, ultraszéles monitorát a kényelmes használat érdekében úgy tervezték, hogy a szem látószögének természetes ívét kövesse.

A Samsung a 125 százalékos sRGB színskálában egyesíti a Quantum Dot technológiát, az ívelt VA paneltechnológia 3.000:1 kontrasztaránnyal rendelkezik. A tiszta árnyalatoknak, a mélyebb feketéknek és a világosabb fehér színmegjelenítésnek köszönhetően megjelenít olyan apró részleteket is, amelyek korábban nem voltak láthatók.

Az AMD FreeSync technológia akadásmentes játékmenetet és videólejátszást biztosít. A grafikus kártya frissítési rátáját szinkronizálja a CJ79 teljesítményével, ennek köszönhetően nem szakadozik és akadozik a kép.

A CJ89 (C43J890) 43 colos, ultraszéles ívelt monitor figyelemreméltó, 3840 X 1200-as felbontással, 32:10-es képaránnyal érkezik, így teremt nagyobb és élénkebb munkaterületet.

A robosztus kialakítás beépített KVM csatlakozót, C típusú USB csatlakozókat és beépített sztereó hangszórókat rejt a még jobb teljesítmény érdekében.

A 34” CJ79, valamint a 43” és 49” CJ89 monitorok Magyarországon várhatóan szeptember második felétől lesznek elérhetőek.

Forrás: hirado.hu

ElőzőSzázmilliós kérékpáros fejlesztések Balatonalmádiban
KövetkezőIvartalanított földönkívüli szeretne lenni, 110 plasztikai műtéten van túl
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza