Szíriában, a visszafoglalt területeken már elindult az élet, azonban ezek a területek egy „ollóban” vannak

Azokat a migránsokat, akik onnan érkeznek, két csoportra osszuk: legális migránsok, és illegális migránsok.

A legális migránsok okmányokkal rendelkezenek, és az orosz.szír hadsereg áltel felügyelt migránsfolyosón biztonságosan indulhatnak Európa felé, míg az illegális migránsok nem rendelkeznek okmányokkal, vélhetően a dzsihadista szervezetek beépített emberei, akik migránsbőrbe bújva akarnak Európába jönni és itt dzsihadista sejteket kialakítani. Ezek az emberek eredetileg afgánok, szírek, afriakiak.

A legális migránsok, amint elhagyják a felügyelt migránsfolyosót, át kell hogy keljenek a dzsihadista területeken, ahol nagy részüket elfogják és átnevelik terrorista célok elvégzésére.

A dzsihadisták szempontjából még létfontosságú és felügyel terüeltek az alábbiak: Idlíb tartomány, Dél-Szíria, Kelet Gutá.

Így, az egyébként legálisan Európába induló migránsok nagy része dzsihád kézre kerül, és a továbbiakban omnányok nélkül vándorolnak a többi terrorista sejttel Európa felé, hogy itt, valós rászoruló menekültként kérjenek bebocsátást az őket fogani tudó országokba.

Forrás: a hungaryexpress.com nyomány, Hirmagazin.eu

 

ElőzőTetemes károkat okozott a Magyarországon átvonuló vihar (A cikk videót tartalmaz)
KövetkezőLoptak, keresik őket
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza