Tizenéves lányokat erőszakoltak meg Miskolc közelében.

A Miskolci Törvényszék tájékoztatása szerint augusztus 2-án és 3-án két gyanúsítottat fogtak el. Elájárás indul ellenük 18. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak miatt. Az első gyanúsított július 27-én egy alsózsolcai lakatlan házba hívta az éppen arra sétáló 12 éves lányt, majd combon rúgta, a falhoz szorította és akarata ellenére közösült vele – írja a Borsodihír.

A második gyanúsított pedig július 31-én Kesznyéten alkohollal és más szerrel bódított el egy 15 éves lányt. Majd a lány állapotát akarata ellenére közösült vele.Az ügyészség indítványára a Miskolci Járásbíróság mindkét ügyben elrendelte a gyanúsítottak letartóztatását.

A bíróság megállapította, hogy a cselekményért akár 5 évtől 10 évig terjedő -fiatalkorú gyanúsított esetében 5 évig terjedő- szabadságvesztés is kiszabható, ezért megalapozottan feltehető, hogy a gyanúsítottak a várható büntetéstől félve megszöknének, elrejtőznének.

Mindkét gyanúsított esetében megállapította azt is, hogy fennáll annak a veszélye, hogy szabadlábon hagyásuk esetén a bizonyítási eljárást megnehezítenék, hiszen a sértettet ismerik, a tanúk is az ismerősi körből kerültek ki. Mindkét gyanúsított ellen más büntetőeljárások is folyamatban vannak, így a bűnismétlés reális veszélye is fennáll.

Forrás: Blikk

ElőzőLaktációs képzés segíti a jövőben a védőnők munkáját
KövetkezőMilák arany-, Kenderesi ezüstérmes 200 méter pillangón – felpörög az úszó Eb!
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza