Kétnapos mesterképzést tart Budapesten Nataliya Yeremenko, akit világszerte a szálazott szemöldök királynőjének tartanak.

Blikk

Munkáját a magyar sminktetoválók is ámulattal figyelik, Patkós Alexandra ezért döntött úgy, hogy július 29-én és 30-án újra meginvitálja az észt származású hölgyet. Nataliya Yeremenko nevét a világon mindenhol ismerik. Képzésein állandó telt ház van, mert soha nem másol, hanem egyedi stílust teremt, ezért nyugodtan kijelenthető, hogy ő a világ legélethűbb szemöldöktetoválási módszerének a megalkotója. Világszerte több mint kétezer tanítványa van, és csak idén 15 országban tart előadást.

Patkós Alexandra sminktetováló specialista, a mesterképzés szervezője arról beszélt, Nataliya képes új stílusokat, ábrázolási módszereket honosítani a sminktetoválásban, és akár fél év leforgás alatt egy új technikát megalkotni.

Kép: Alexandra Academy

– Ha ez a géniusz alkot valami újat, akkor a híressé vált sminktetoválók is azonnal követik, és megtanulják módszereit, alkalmazzák stílusjegyeit. Bárki, aki látja a munkáit, alig akarja elhinni, hogy az szemöldöktetoválás, és nem eredeti szemöldök. A magyar sminktetoválók előtt hatalmas lehetőség nyílik meg most, hiszen első kézből, a mestertől leshetik el a titkokat – fogalmazott a szakember, akinél a hazai ismert sminktetoválók nagy része tanult vagy inspirációt szerzett.

A szervezéssel kapcsolatban elmondta, sok odafigyelést igényel, de sok örömet is tartogat a számukra. Nataliyának is van menedzsere, és különleges kérései, amelyeket örömmel teljesítenek, hiszen nagy megtiszteltetés számukra másodszor is vendégül látni őt.

Nataliya Yeremenko. Kép: nataliyayeremenko.com

– Európában a legnagyobb mesterképzése a budapesti volt, itt volt ugyanis a legtöbb résztvevő, ezért örömmel jön vissza újra, hogy a két vadonatúj, 2018-ban kifejlesztett technikáját az elsők között a magyar sminktetoválóknak oktassa – tetette hozzá Patkós Alexandra.

A képzés első napján a W-Brows technika kerül terítékre, amely egy olyan realisztikus szálrendezésű szemöldök, melyet ámulattal csodálunk, kecses, hullámzó, elvékonyodó ívekkel és szálakkal, különleges színhatásokkal, púderszerű satírozásokkal, művészi aspektusokkal. A második napon Nataliya a Delicate Eyshadow-t, a satíros szemhéj technikát mutatja be, amelynek alkalmazásával elhagyható a szemceruza és a szemhéjpúder mindennapos használata. Nataliya Yeremenko arról is beszélt, hogy a magyaroknak nagy a tudásvágya, és több olyan tanítványa is akad hazánkból, aki sikeresen elsajátította a technikáit.

Kép: Alexandra Academy

– A magyar sminktetováló mesterek rendkívül figyelmesek és előzékenyek, a kurzusaimon teljes erőbedobással dolgoznak, és minden feladatot maximális koncentráltsággal teljesítenek. Alig várom, hogy találkozzak az új diákjaimmal, és megnézzem, hol tartanak. Biztos vagyok benne, hogy sokat fejlődtek a magyarok, mert tavaly tehetséges emberekkel találkoztam, akik nyitottak voltak az újdonságokra – fogalmazott a mester.

A sminktetoválás legújabb trendjeivel kapcsolatban azt mondta, a kiváló minőség és a szép eredmény sosem megy majd ki a divatból.

– Igaz, hogy napjainkban rengeteg új technika és módszer jelenik meg a szakmában, de hiszem, hogy a mestereknek a természetességet, az esztétikusságot és az élethűséget kell szem előtt tartaniuk. A legnagyobb kihívás az, hogy megtaláljuk a megfelelő technikát a megfelelő bőrtípushoz. A legfontosabb, hogy olyan univerzális módszert találjunk, amely minden bőrtípuson megfelelő hatást ad vissza – tette hozzá “Celine Dion”.

Forrás: eletforma.hu

ElőzőRemek hír: hazatér Magyarországra a válogatott jégkorongozó
KövetkezőSzabadlábra helyezték Oszama bin Laden egykori testőrét, a terrorista Sami A-t
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza