A rendőrök őrizetbe vették azt a nőt és férfit, akik új pszichoaktív anyagot valamint kábítószert árultak egy XX. kerületi családi háznál. (2018. 06. 03., vasárnap,Budapesti Rendőr-főkapitányság)

Egy XX. kerületi családi háznál tartottak házkutatást 2018. június 1-jén a pesterzsébeti rendőrök és a BRFK Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói, mert tudomásukra jutott, hogy ott kábítószert árulnak. A házkutatás során 8,2 gramm kábítószergyanús növényi törmeléket, 30 gramm fehér, kábítószergyanús anyagot, 62 darab tablettát, közel négyszázezer forintot, és a drog árusításához szükséges eszközöket foglaltak le.

A nyomozók a helyszínen elfogták a 33 éves budapesti N. Katalint és társát, a szintén budapesti 31 éves L. Gábort, valamint azt a két férfit is, akik közvetlenül a házkutatás előtt drogot vásároltak tőlük. A vevők ellen kábítószer-birtoklása vétség gyanúja miatt indult eljárás.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói N. Katalint új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett, míg L. Gábort kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Forrás: police.hu

 

ElőzőHorrorisztikus látvány fogadta a rendőröket az elhagyatott házban
KövetkezőGulyás: Magyarországot meg kell védeni az illegális migrációtól
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza