A sorban harmadik Bajnokok Ligája-győzelmet jelentő kijevi meccs lefújása után percekkel máris zavart okozott a Real Madridon belül Cristiano Ronaldo, aki a beIN Sportsnak múlt időben beszélta Real Madridban való játékról, további részleteket viszont nem volt hajlandó elmondani, csak azt, hogy napokon belül beszélni fog a jövőjéről.

Fotó: Phil Noble / Reuters

Ezt a Liverpool ellen 3-1-re megnyert döntő másnapján, vasárnap is megerősítette:

„Akkor beszéltem, amikor nem kellett volna. Nem az volt a megfelelő idő erre, de őszinte voltam” – nyilatkozta vasárnap a 33 éves sztár, hozzátéve, hogy szeretett volna még várni ezzel, de a győzelem hevében nem tudta visszafogni magát. A portugál elmondta,

EGY HÉTEN BELÜL NYILATKOZNI FOG JÖVŐJÉRŐL, MERT DRUKKEREI, AKIK MINDIG MELLETTE ÁLLTAK, MEGÉRDEMLIK, HOGY TUDJANAK RÓLA.

Csapattársai Ronaldo szavai után igyekeztek hangsúlyozni, hogy szeretnék, ha a portugál futballista velük maradna, ahogy Zinedine Zidane vezetőedző szerint is a Realban kell játszania a továbbiakban is.

Cristiano Ronaldo az első olyan labdarúgó, aki ötször nyerte meg a legrangosabb európai kupasorozatot, amióta Bajnokok Ligájának hívják. Négyszer a Reallal (2014, 2016, 2017, 2018) és egyszer a Manchester Uniteddel (2008) nyert.

Forrás és kép: Index/MTI

ElőzőMódosítaná az áfa és a jövedéki adó szabályait az Európai Bizottság
KövetkezőA Fidesz frakcióelnöksége támogatja a Stop Sorost
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza