péntek, szeptember 27, 2024
Home Életmód Divat, szépségápolás „Mindenki öltözködjön a korához méltóan!” Sikeres szettek 60 felett!

„Mindenki öltözködjön a korához méltóan!” Sikeres szettek 60 felett!

42

Ha te is divatőrült vagy, esetleg csak szimplán egyetértesz azzal, hogy mindenki öltözködjön úgy, ahogy neki jólesik, akkor a következő divatanyagot pont neked ajánljuk!

A képeken szereplő nők szembemennek a társadalmi elvárásokkal, és olyan sikkesen és bohém módon élnek, hogy az már egyenesen meseszerű. Mi például imádjuk őket! Szőcs Lilla írása.

Élethelyzettől, munkától, betegségtől, kortól függően végigkísér ez a külső nyomás, miszerint öltözködj nettül, rendezetten, hogy „normális ember” benyomását keltsd.

Ha rákos vagy, azért, ha szültél, azért, ha egyetemre mész, azért, ha új munkahelyed van, azért.

Persze eltérhetsz a szabálytól egy esetben, ha az a divat, hogy nem vagy divatos.

Akár divatból, akár belső késztetésből is térsz el a társadalom által megszabott „normálistól”, egy dologra emlékezz: csak bírd viselni a kritikát.

Megszámolni sem tudom, hányszor próbáltak összekacsintani velem az emberek mások háta mögött, mint a „ügyeletes trendi jó ízlésű fiatallal”, hogy „ugye, XY öltözhetne a korához méltóan”.

Hiszen ő már egy középkorú anya, hiszen nagymama, hiszen még túl fiatal, hiszen nagy a segge, hiszen ronda (?), hiszen egy vezető nem öltözhet így… és így tovább és így tovább.

Amivel pedig határozottan nem értek egyet, az az, hogy a nagymamák szintén zártan, mamisan, cukin, visszafogott ruhákban, rendezetten, azaz „korukhoz méltóan” öltözködjenek.

Lehetőleg kerülve a frivol színeket, mert az „túl fiatalos”. Úgyhogy most mutatok 22 szettet, amelyben idős emberek a korukhoz méltóan, sikkesen, szabadon öltöznek.

Számomra ugyanis a korhoz méltó öltözködés a szabad és sikkes öltözködést jelenti. 

Az Advanced style oldal Ari Seth Cohen fotográfus projektje, amelyben idős nők és férfiak elképesztően izgalmas szettjeit mutatják be.

A fotóprojekt azóta kilépett a medréből, és egyfajta mozgalommá duzzadt, amiben a kötetlen, szabad, sikeres életet hirdetik.

Azaz: élj szabadon, hordd, amit csak szeretnél, ne törődj a társadalmi nyomással.

Mindannyian magasról tesznek a konvenciókra, mert „túl rövid az élet ahhoz, hogy mások véleményével és ízlésével foglalkozz” – állítják ők, és milyen igazuk van.

A képeken látható hölgyek nem kötnek kompromisszumot, és nem kérnek elnézést extravagáns megjelenésükért.

Ha valahogy el kéne képzelnem a WMN-t 30-40 év múlva, akkor kábé így fogunk kinézni, mint ahogy ők.

Kitaláljátok, hányadik képen látható a jövőbeli Szentesi?

Ha tetszett a cikkünk, osztd meg! Hirmagazin.eu

Forrás: wmn

Képek: Twitter, Instagram

ElőzőSzenzációs találmánnyal nyert díjat egy magyar feltaláló
KövetkezőHorror Kisbéren: terrorban tartottak egy többgyerekes családot
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza
Megszakítás