Astrology Compatibility
2015. 06. 25. – 07:16
forrás: hirado.hu

Az Ikrek egy új ismerősében igaz barátra lel, a Rák ingerült és türelmetlen, a Bak ellenben csodás napra ébred.

Kos (március 21.-április 20.)
Igen nagy önkontrollra van szüksége, hogy a mai küzdelmes napját nagyobb baj nélkül át tudja vészelni. Legyen megfontolt, és számoljon el tízig, mielőtt a munkahelyén hangot adna a véleményének. Felettesének se ma mondja el a világmegváltó ötleteit, vagy azt, hogy mivel elégedetlen. Ugyanis a meggondolatlan kijelentéseinek, akár komolyabb anyagi vonzata is lehet.

Bika (április 21.-május 20.)
Amennyiben a hétvégi baráti összejövetelen töri a fejét, akkor érdemes már a mai napon elkezdeni szervezkedni. Jobb, ha tisztában van vele, hogy kikre számíthat, hogy a megfelelő mennyiségű ennivalót beszerezze. Egész biztos az innivalóról sem feledkezik meg, de azért a szeszes italokkal bánjon óvatosan, mert lehet, hogy a Jupiter bolygó miatt kissé túllő a célon.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Új ismerősében igazi barátra lel, nem kell attól tartania, hogy esetleg hátba támadja. Megbízhat benne, mert az a típusú ember, aki ha megszeret valakit, állhatatosan kitart mellette. Mindig kiáll érte, még akkor is, ha emiatt hátrányt vagy anyagi veszteséget szenved el. A barátai rosszindulatú megjegyzéseivel nem kell törődnie, mert az idő úgyis igazol mindent.

Rák (június 22.-július 22.)
A jegyébe lépő Mars bolygó ingerültté és türelmetlenné teszi, a legkisebb semmiség miatt is hamar dühbe gurul. Mivel e bolygó hatására nehezen uralja az indulatait, emiatt hajlamos lehet a meggondolatlan kijelentésekre, amivel könnyen megbánthatja szeretteit. Figyeljen a táplálkozására is, kerülje az erős és csípős ételeket, mert gyomra az érzékeny szerve.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Kellemes napra számíthat, amit a Jupiter és a Vénusz együttállásának köszönhet. Nagyon népszerű az ellenkező neműeknél, ezért bátran kezdeményezhet a szerelemben. Arra is mérget vehet, hogy az érzelmeit viszonozni fogják. Természetesen minden jóban van valami rossz, ezért ha már elkötelezett, akkor ne feledje, annak következményeit is viselnie kell.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Amennyiben gyerekei vannak, akkor már biztos megszervezte a nyári szünidei elfoglaltságukat. Természetesen jó, ha egy kicsit a nagyszülőknél is vannak a gyerekek, mert ezzel is szorosabbá válik a családi kötelék, és még biztonságban is tudja őket. Kicsit persze azért aggódhat, csak a gyerekek ne lássák.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Az egészségével kisebb gondok lehetnek, főleg a torokgyulladás okozhat kellemetlenségeket. Lehet, hogy túl sok hideg italt fogyasztott, de a fagyiból a túl sok gombóc is oka lehet a panaszainak. Még az is elképzelhető, hogy túl sokat beszélt, esetleg kiabált a szeretteivel, hogy végre meghallják azt, amire szerette volna megkérni őket. Most az a legjobb, ha egy ideig nem beszél.

Skorpió (október 23.-november 21.)
A jegyébe visszalépő Szaturnusz bolygó gátolja tervei megvalósításában, gátlásosabbá és félénkebbé is teszi. Szeretne új utakon járni, igényli a változást az életében, de a félelmei miatt nehezen képes elindulni. A gátló hatás a szerelemben is megmutatkozik, mert kevésbé kezdeményező és nehezen beszél az érzelmeiről. Viszont megóvja a meggondolatlan tettektől.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Pénzügyi kérdések kerülnek előtérbe, és komoly fejtörést okoz az, hogy mire költse a váratlanul jött kisebb összeget. Régóta dédelgetett vágya egy olyan utazás, amelyen nemcsak hogy kikapcsolódhat, hanem az új benyomások hozzájárulhatnak a szellemi fejlődéséhez is. Szereti a kihívásokat és nem ijed meg a saját árnyékától, ezért egy izgalmas, egzotikus útra is szíves-örömest vállalkozna.

Bak (december 22.-január 20.)
Csodás napra ébred, és a határtalan jókedve addig tart, ameddig nem szembesül a napi feladataival. Szeret dolgozni és a szorgalmáról híres, de időnként szeretne egy kicsit a saját életével is törődni. Erről azonban ne is álmodjon, mert a főnökének minden munkát a mai napon kell elvégeznie. Valószínűleg nem az erőssége a feladatok megszervezése, de hogy mondja meg neki?

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Extrém viselkedésével felhívja magára a figyelmet, de ha nem lép át ezzel egy határt, akkor ne törődjön környezete rosszalló véleményével. Másokra nagy vonzerőt gyakorol, mert reakciói sohasem szokványosak. Szereti a szokatlan dolgokat, amivel megrémiszti a kevésbé nyitott embereket. Járja a saját útját, fogadja el az eredetiségét, így tudja megvalósítani önmagát.

Halak (február 20.-március 20.)
Szakmai kérdésben szüksége van tanácsra, mert attól tart, hogy egyedül nem boldogul. Azaz inkább biztos akar lenni a dolgában, hogy ne adjon ki olyan munkát a keze közül, ami nem tökéletes. Mert akkor a főnöke biztos neheztelni fog. A jelszava: több szem többet lát – a kérdés már csak az, kit kérjen, meg, hogy megnyugodjék. Olyan kollégát kellene, akiben megbízhat.