A színésznő február 23-án, azaz tegnap ünnepelte a 35. születésnapját.

Emily Blunt, színésznő. Fotó: AFP

Hamarosan a mozikba kerül Emily Blunt izgalmas új thrillere, a Hang nélkül, amelyben különös rémek tartják rettegésben a világot. A filmet a színésznő férje, John Krasinski rendezte, aki az egyik forgatókönyvíró és a másik főszereplő is, tehát elmondhatjuk, hogy a műfaja ellenére valódi családi moziról van szó.

Emily Bluntra Az ördög Pradát visel fanyar titkárnőjeként figyelt fel a világ, és ehhez a filmhez kötődik az első tudnivaló is.

1. Az Oscar-jelölt Stanley Tucci divatszerkesztőt alakít a Pradában, és azóta Blunt sógora lett. Elvette ugyanis a színésznő húgát, Felicityt. Blunt és Krasinski 2010-es esküvőjén találkoztak.

Emily Blunt és férje, John Krasinski. Fotó: MTI/EPA

2. Kamaszkorában beszédhibás volt, és a színészet jelentette számára a terápiát, hogy leküzdhesse ezt a problémát.

3. Írtak neki egy dalt: Blunt 2005 és 2008 között Michael Bubléval járt, aki annyira bele volt zúgva, hogy hozzá írta az Everything című dalt.

4. Képzett énekesnő és csellista. A Vadregény című filmben hallhattuk énekelni, a Szerelmem nyara című filmben pedig csellózik.

5. Majdnem ő lett Fekete Özvegy a Marvel-filmekben, de aztán egy másik produkció miatt visszalépett, és Scarlett Johansson kapta meg a szerepet. Egyébként el tudjuk képzelni, amint Emily fekete bőrszerkóban lehajít valakit a harmadikról?

6. Kis korában volt egy kínos találkozása az Anyakirálynővel. A színésznő nagyapja magas rangú katonatiszt volt, aki egyszer elvitte kislányát egy ünnepségre, ahol az Anyakirálynő (II. Erzsébet édesanyja) is megjelent. Amikor bemutatták egymásnak őket, Emily meglengette kedvenc plüssállatát, amely a fokozott igénybevétel miatt rendkívül koszos volt. „Ó, látom, nagyon szereted őt” – reagált udvariasan az Anyakirálynő.

7. Legszívesebben házakat újítana fel

„Ez lenne az állomunka számomra – árulja el a Vanity Fair idei januári számában. – Imádok különféle anyagokkal dolgozni és kitalálni, az egyes szobáknak mi legyen a története. Néha le sem tudok szakadni a Pinterestről.”

Forrás: Hirado.hu

ElőzőNincs kanyarójárvány Magyarországon
KövetkezőIdén, március 15-én a Kossuth téren tartja ünnepi beszédét Orbán Viktor! Érdemes már most feljegyezni az időpontot! (Olvasd el és nézd meg!)
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza