Egész napos műsorfolyammal várja holnap a felajánlásokat a közmédia a hatodik Jónak lenni jó! jótékonysági akcióban. Az idei kedvezményezett a Magyar Máltai Szeretetszolgálat.

Az összegyűlt pénzt többek között a hátrányos helyzetű családokban élő gyermekek megsegítésére fordítják majd. Már több mint 25 millió forint gyűlt össze, a 1350-es adományvonalat pedig folyamatosan lehet hívni.

1350-es vonal az adományvonal a rászoruloknak, kép, karpatinfo.net

A Jónak lenni Jó műsorba már több mint 50 felajánlás érkezett. A tárgyakat a médiaklikk.hu/ jónak lenni jó oldalon lehet megvenni, de akár licitálni is lehet. Például az operaénekes Placido Domingo dedikált Reál Madridos mezére, Rafael Nadal ütőjére, és egy Herendi porcelánra is.

A Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. idén 6. alkalommal csatlakozott a Jónak lenni Jóhoz. Idén egy Viktória mintás lámpa-vázát ajánlottak fel.

Közben sok tárgy már el is kelt. A Hegyi doktor című nagy sikerű sorozat főszereplőjének orvosi köpenyét például egy zalaegerszegi gyógyszertár dolgozói vették meg. Az ereklyét ki is állították a patikában.

Dr. Gruber a Hegyi doktorból, éppen a köpenyben

A közmédia Jónak lenni jó! akciója idén a Magyar Máltai Szeretetszolgálat munkáját segíti. Vasárnap egész napos műsorfolyam lesz a Dunán, stúdióbeszélgetésekkel és élő kapcsolásokkal.

A közmédiának az is a feladata, hogy felhívja a figyelmet a segítségnyújtásra – mondta a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. vezérigazgatója az M1-en. Dobos Menyhért kiemelte: a Jónak lenni jó kezdeményezés kiválóan példázza a társadalom összetartó erejét. Nagyon fontos ez a közvetítő szerep. Nemcsak a fizikai adományok a fontosak, hanem a lelki adományok is, hiszen nagyon fontos, hogy a családok egymással beszélgessenek, akik egyedül vannak azokra rányissuk az ajtót – tette hozzá.

Közben továbbra is éjjel-nappal lehet tárcsázni a 1350-es adományvonalat, amely hívásonként 250 forintot jelent a Máltai Szeretetszolgálatnak.

Forrás:  M1 Híradó

 

ElőzőKiürítettek egy berlini karácsonyi vásárt
KövetkezőMárpedig a határon túli magyarok szavazni akarnak – 1. rész
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza