Nincs már sok ideje a nyomozóknak megtalálni Fannit. Minél később bukkannak rá a lány testére, annál nehezebben lesz azonosítható a gyilkosa.

Megdőlni látszik az az elmélet, hogy Fanni holttestét a Veszprém környéki erdőben áshatta el feltételezett gyilkosa. Egy korábbi verzió szerint VV Fanni testét a Dunába dobhatták, de a szivárgó hírek szerint egyik lehetőséggel sem számol komolyan a rendőrség.

VV FANNI

A legfrissebb hírek szerint az előzetesben ülő gyanúsított mozgása alapján három városra korlátozták a keresést, írja a Blikk. “Pestről Siófokra ment, az biztos, ahogyan az is, hogy bérelt autóval furikázott. Érdekes, eddig mindig külföldről lízingelt, bérelt autókat, azonban az, amelyben a rendőrség vért talált, az egy magyar rendszámú kocsi volt. Dunaújvárosban bérelte, és úgy vitte vissza a kölcsönzőbe, hogy ki sem takarította. Ekkor értesítették a tulajdonosok a rendőrséget” – mondta a lapnak egy informátor.

A lányt közelebbről ismerők szerint a letartóztatott férfi visszajáró vendég volt Fanninál és kollégáinál, aki szeretett a lányokkal erőszakoskodni.

Kapcsolódó cikkek:
Újabb elmélet látott napvilágot VV Fanni haláláról
Jól ismerték VV Fanni kollégái az előzetesben ülő férfit, aki szeretett durván bánni a lányokkal.
Cáfolják, hogy szerelmi viszony lett volna VV Fanni és feltételezett gyilkosa közt, írja a Bors a lány ismerőseire, kollégáira hivatkozva. Több olyan lány is dolgozik az előkelő XIII. kerületi lakóparkban, akiknél állítólag visszajáró vendég volt az előzetesben ülő férfi.
A névtelenül nyilatkozó lányok már átéltek a férfival ijesztő helyzeteket, de eddig senki sem vesztette életét, és ahogy egyikőjük fogalmazott, a „kellemetlenségek” elviselése a munkával jár. Természetesen korábban szóba sem került, hogy a rendőrséget értesítsék.
VV FANNI

Az egyik lány a következőképp emlékszik vissza az egyik ilyen esetre: „Egyszer bukósisakban rontott rám, kést szorított a torkomhoz, így kényszerített arra, hogy tegyem, amit mond. Amikor végzett, az asztalra dobott egy köteg pénzt, és azt mondta, választhatok: ha tartom a számat, enyém lehet a pénz, ha nem, akkor az életemet is elveszi. Akkor nem gondoltam, hogy komolyan beszél, a pénz meg jól jött, egy kis ijedtséget megért.”

A lányok biztosak benne, hogy a férfi be volt drogozva, mikor magával vitte Fanni testét a tragikus estén.

Forrás és képek: nlcaffe, bors

ElőzőA magyar rendőrök átadták a román hatóságoknak a korábban Csanádpalotánál elfogott határsértőket.
KövetkezőInterneten hirdeték magukat (Olvasd el és nézd meg!)
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza