23.6 C
Budapest
2024. április. 30. kedd
HomeFőhírekBűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfóMegszólalt egy prosti: Ez történhetett VV Fanni megölésének napján

Megszólalt egy prosti: Ez történhetett VV Fanni megölésének napján

Meglepő elmélettel állt elő az eltűnt Novozánszki Fanni egyik ismerőse, aki szerint nem biztos, hogy szándékos emberölés történt!

Nem szerelemféltésből ölhetett VV Fanni feltételezett gyilkosa, legalábbis ezt állítják a 24 éves lány barátnői. A Marina-parton dolgozó luxusprostik közül többekhez is járt a Fanni megölésével gyanúsított férfi, aki éppen erőszakos kívánságairól volt híres.

„Együtt érkezhettek Fanni lakására 19-én. Ha a férfi ismét durva szexet kért, ahogyan máskor, elképzelhető, hogy a dolog elfajult, és nem bírt leállni, amikor kellett volna. Ha Fanni ekkor halt meg, a fickó pánikba eshetett, fogta a lakáskulcsot és lelécelt. Másnap bérelt autóval ment vissza, elcipelte az akkor már élettelen testet, ez látszik a kamerán. Nehéz elképzelni Fanniról, hogy úgy berúg a pezsgőtől, hogy ölben kell levinni, ahogyan a férfi állítja. Nem volt nehéz a lakásban úgy intéznie, hogy az legyen a látszat, mintha Fanni sietve akart volna távozni”

– állította a Ripost-nak egy Marina-parton dolgozó luxus prostituált.

A lányok abban is biztosak, hogy Fanni partnere – esetleg ő maga is – drog befolyása alatt állt.

Egy ilyen menet előtt az ember elszív egy füves cigit, bevesz egy ginát (kábítószer tartalmú tabletta), mi ennél durvább drogokkal nem élünk. Könnyen lehet, hogy a pasi azért nem volt képes leállni, mert dolgozott benne a szer

– mondta a fiatal lány.

A Ripost megkereste a rendőrséget, vizsgálták-e a 19-i kamerafelvételeket, felmerült-e, hogy Fanni munkája és eltűnése, halála között összefüggés van, elképzelhető-e, hogy egy szexjáték durvult el annyira, hogy az a lány halálához vezetett, de a folyamatban lévő nyomozás érdekeire való tekintettel nem kívántak válaszolni kérdéseinkre.
Forrás: Ripost
Fotó: Facebook

 

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem