A Diósgyőr Mezőkövesden izgalmas mérkőzésen 3-2-re legyőzte a vendég Debrecent szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójában.

Diógyőri játékosok gólöröme a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójában játszott Diósgyőri VTK – Debreceni VSC mérkőzésen Mezőkövesden 2017. december 9-én. Diósgyőri VTK – Debreceni VSC 3-2. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

A miskolciak több mint nyolc év után nyertek bajnoki találkozón a hajdúságiak ellen, ezt megelőzően legutóbb 2009. július 25-én örülhetett a DVTK.

Nagy lendülettel és jól kezdett a Diósgyőr, amely bő negyedóra elteltével már két góllal vezetett. Ettől érthetően kissé össze is zavarodott a Debrecen, de a miskolciak nem tudták lezárni a mérkőzést. A Loki a félidő hajrájában szépített, közvetlenül a szünet előtt azonban nehéz helyzetbe került, mivel a magáról megfeledkezett Jovanovicot kiállította a játékvezető.

A fordulást követően a DVTK biztosan őrizte előnyét, s kissé átadta a területet a Debrecennek: erre kis híján ráfázott, de Ferenczi lövése a kapufán csattant. A diósgyőriek terve azonban bejött, mivel a hajdúságiak túlságosan is kitámadtak, labdavesztés után pedig a DVTK egy villámgyors kontrával növelte előnyét.

A Debrecen nem adta fel, és újra nagy lendülettel támadott, a védő Ferenczi újfent hatalmas helyzetet hagyott ki, de rögtön ezután Tőzsér szépített, nyílttá téve ezzel az utolsó tíz percet. A Debrecennek meg is voltak a lehetőségei, de az eredmény már nem változott. A vendégcsapat a találkozót kilenc emberrel fejezte be.

Diósgyőri VTK-Debreceni VSC 3-2 (2-1)

Forrás: MTI, eloben.hu

ElőzőŐrült ötlet, de nagyszerű program a Margitszigeten, a „Karácsonyi pulcsis futás”
KövetkezőHősies nyúlmentés a kaliforniai erdőtűzben
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza