Miközben bűnözők és gyilkosok érkeznek a migránsokkal, Brüsszel mégis a Soros-terv végrehajtásán és Európa migránsokkal való elárasztásán dolgozik – jelentette ki Hollik István pénteki sajtótájékoztatóján.

A kormánypárti politikus emlékeztetett arra, hogy az elmúlt héten két olyan esemény is történt Magyarországon, mely omoly figyelmeztetés kell jelentsen minden magyar állampolgár számára, és a kormány számára is.

Hollik István hangsúlyozta, gyilkosok és bűnözők érkeznek a migránsok közé vegyülve az országhatárhoz.
Példaként említette, hogy a déli határnál fogták el Pakisztán legkeresettebb tömeggyilkosát, Atif Z.-t, akit 70 gyilkossággal vádolnak a hatóságok. Ennek ellenére Görögországban ő mégis menekültstátuszt kapott és eljutott egészen Magyarország határáig – tette hozzá.

Hollik István megjegyezte, egy 42 fős migránscsoportban érkezett a magyar határhoz és csak a határt védő magyar rendőröknek és a magyar-osztrák együttműködésnek köszönhető, hogy itt meg tudtuk állítani.
A Fidesz-KDNP-s képviselő felhívta a figyelmet arra is, történt még egy másik megdöbbentő eset is, amikor magyar fiatalokra támadtak migránsok Baranyában.

Az országgyűlési képviselő kifejtette, nyolc migráns próbált bejutni a fiatalok autójába és feltépni az ajtót, szerencsére a fiataloknak sikerült megmenekülni. Belegondolni is szörnyű, hogy mi történhetett volna – fűzte hozzá.

Hollik István aláhúzta, miközben tehát bűnözők és gyilkosok érkeznek a migránsokkal, Brüsszel mégis a Soros-terv végrehajtásán és Európa migránsokkal való elárasztásán dolgozik.

Mindannyian látjuk, hogy a migráció veszélyt, erőszakot, bűnözést hoz Európára. Ez a veszély egyre nagyobb, mert Brüsszelben arra készülnek, hogy még több migránst engednek be és minden tagállamba betelepítik őket – fogalmazott a kormánypárti képviselő.

Meg kell védenünk ettől Magyarországot, és a magyar emberek biztonságát. Arra kérünk mindenkit, hogy vegyen részt a nemzeti konzultáción és mondja el véleményét a Soros-tervről – hangsúlyozta Hollik István.

Forrás: fidesz.hu

 

ElőzőA nap 1. videója: Németh Sándor főnökéről, Soros Györgyről.. (+videó)
KövetkezőHétvégi közlekedési prognózis
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza