Új védőnői centrumot alakítanak ki 150 millió forint európai uniós támogatás segítségével Békéscsabán – jelentette be Herczeg Tamás (Fidesz-KDNP) szociális tanácsnok sajtótájékoztatón.

Elmondta, tízéves terv valósul meg azzal, hogy új, a mai kor igényeinek megfelelő védőnői centrumot alakítanak ki. Hozzátette, a jelenlegi épületet a békéscsabai kórház használja majd saját céljaira.

A békési megyeszékhelyen három helyen kihelyezett védőnői tanácsadás is működik, ezek a jövőben is megmaradnak – közölte.

Sódar Anita, a Békéscsabai Városfejlesztési Kft. vezetője elmondta, március végéig kell elkészíteni a kiviteli terveket, az építkezést 2019. február végéig kell befejeznie a nyertes vállalkozónak.

Megjegyezte, reményeik szerint ennél korábban, már a jövő év végére elkészülhet az új centrum.

Forrás: hirado.hu

Képek: fanssharetotosalcedo

ElőzőMariah Carey bizarr interjúja a Las Vegas-i lövöldözésről megdöbbentette a nézőket
KövetkezőSzabó Magda születésére: Magdafeszt címmel kezdődik fesztivál a Csokonai Színházban
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza