Gyurcsány kikotyogta, hogy működött a korrupció kormányzása alatt

A volt kormányfő egy tegnapi rendezvényen arról beszélt, hogy a mai helyzettel ellentétben „korábban az volt a politikai korrupció csúcsa”, hogy visszakértek a beruházásokból 20 százalékot. A Fidesz választ vár, hogy milyen korábbi ügyekről tud Gyurcsány Ferenc, és jutott-e a „lopott” pénzből az MSZP kasszájába.

Korábban az volt a politikai korrupció csúcsa, hogy a beruházásokból visszakértek 20 százalékot -erről beszélt Gyurcsány Ferenc egy dunaújvárosi fórumon. A beszéd után több sajtóorgánum is arról számolt be, hogy Gyurcsány Ferenc elszólta magát és bevallotta, hogyan működött a korrupció kormányzása alatt.

Később egy közleményben már arról ír a DK, hogy Gyurcsány Ferenc nem saját ügyeiről beszélt, hanem Debrecen volt polgármesterére, Kósa Lajosra gondolt.

A Fidesz szerint Gyurcsány Ferenc Dunaújvárosban konkrét bejelentést tett. Ezért választ várnak a volt miniszterelnöktől, hogy kormányzása idején kik kértek vissza húsz százalékot a beruházásokból. Puskás Imre azt a kérdést is felvetette, hogy ezen mondatai után Gyurcsány Ferenc mikor tesz feljelentést a 2010 előtti kormányzati korrupció működéséről.

„Jobb ha nem tudjuk honnan vándorolt pénz az MSZP kasszájába”  – saját elnöksége idejéről tett ilyen kijelentést Gyurcsány Ferenc 2013-ban, igaz akkor már a DK elnöke volt.

Az elhíresült 2006-os őszödi beszédében pedig Gyurcsány Ferenc egyenesen bevallotta, hogy a szocialisták politikája – kormányzása idején – hazugságokra épült.

Forrás: hirado.hu

Videó: hirtv

Kép: pestisracok

ElőzőLuxus lakópart közvetlenül a Balaton partján, Balatonfüreden
KövetkezőNapi horoszkóp – 2017. Szeptember 14.
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza