A kispesti járőrök elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint az elmúlt napokban különböző lakásokból elvitt indító kulcsokkal több gépkocsit is ellopott.

A budapesti rendőrök elfogták a 29 éves budapesti Cs. Dávidot, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2017. augusztus 28-án hajnalban betört egy Budapest XIX. kerület, Zrínyi utcai házba és onnan egy autó indítókulcsát ellopva, a hozzá tartozó gépkocsival elhagyta a helyszínt.

A férfi öt nappal később egy terézvárosi lakásba mászott be – a nyitott ablakon keresztül – ahol magához vette az ott talált gépkocsi  kulcsokat, majd a ház előtt parkoló autóval elhajtott a helyszínről.

Ezt követően még aznap a hajnali órákban betört egy Budapest XX. kerület,  Farkaslaka utcai házba és az ott talált indítókulccsal a ház előtt parkoló gépkocsit szintén ellopta.

A kép illusztráció

Pár órával később a lopott autóval közlekedő férfit a kispesti járőrök Budapesten, a XIX. kerület Nagysándor József utcában megállították, majd a helyszínen elfogták és a BRFK XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányságára előállították.

Cs. Dávidot a soroksári nyomozók lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.  ​​

Forrás és videó: police.hu

Képek: DehirBigg

ElőzőRendőrkézen az elkövető
KövetkezőAz elmúlt 24 óra eseményei számokban
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza