Az utolsó futamban már nem is kellett vízre szállnia a Laser Radial olimpiai hajóosztály bajnoki címéért. Érdi már ötszörös korosztályos világbajnok.

Érdi Mária nyerte a Laser Radial olimpiai hajóosztály versenyét a belgiumi U21-es világbajnokságon.

A Nieuwpoort vizein megrendezett versenyen a riói olimpikon tisztes előnnyel várhatta a döntős napot, amelyen hatodik győzelmével magabiztossá tette végső sikerét. A magyar sportolónak az utolsó futamban már nem is kellett vízre szállnia ahhoz, hogy megszerezze a világbajnoki címet.

Érdi így már ötszörös korosztályos világbajnok, egyszeres Európa-bajnok, továbbá van egy világ- és két Európa-bajnoki ezüstje, valamint egy-egy bronza is.

A férfi Standard kategóriában Vadnai Jonatán három pont hátránnyal kezdte a küzdelmet az aranyéremért, de végül pontazonossággal zárt a spanyol Joel Perez Rodriguezzel, és ezüstérmet szerzett. Ez Vadnai 19. érme, amit korosztályos világversenyen nyert.

Forrás: 24.hu
Képek: 24.hu, tengerijogsi.hu,

ElőzőAzért nem találkoztunk még idegenekkel, mert alszanak?
KövetkezőKannibálok ma is léteznek – Mutatunk hét helyet, ahol jobb nem eltévedni
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza