22.5 C
Budapest
2024. április. 30. kedd
HomeÉletmódDivat, szépségápolásEzektől az állati aranyos sálaktól mindenki szíve megmelegszik

Ezektől az állati aranyos sálaktól mindenki szíve megmelegszik

Mit szólnál, ha egy puha cica vagy egy bagoly melegítené a nyakadat? A leghidegebb és legsötétebb téli napokat is fel tudják dobni… :)

 ezektol-az-allati-aranyos-salaktol-mindenki-szive-megmelegszik

 

A lengyel testvérpár, Celina és Maja Debowska mesterei a különféle őszies-télies, melegítő kiegészítők készítésének (de újabban már kalapokat, dzsekiket és pulcsikat is árulnak webshopjukban).

Ilyenek a következő kreációik is: ezúttal nemezelt sálakat terveztek, amelyek állatokat – rókát, hattyút, macskát, baglyot – formáznak, igazán feldobva a legszürkébb hideg hétköznapokat is. Neked melyik tetszik legjobban?

Ezektől az állati aranyos sálaktól mindenki szíve megmelegszik Ezektől az állati aranyos sálaktól mindenki szíve megmelegszik Ezektől az állati aranyos sálaktól mindenki szíve megmelegszik Ezektől az állati aranyos sálaktól mindenki szíve megmelegszik Ezektől az állati aranyos sálaktól mindenki szíve megmelegszik Ezektől az állati aranyos sálaktól mindenki szíve megmelegszik Ezektől az állati aranyos sálaktól mindenki szíve megmelegszik Ezektől az állati aranyos sálaktól mindenki szíve megmelegszik Ezektől az állati aranyos sálaktól mindenki szíve megmelegszik Ezektől az állati aranyos sálaktól mindenki szíve megmelegszik

 

 

sobadsogood.com

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work