horoszkop 21
Forrás: hirado.hu | 2015. 04. 13. 07:16:00

A Mérleg egész álló nap szerelmén töri a fejét, alig tud koncentrálni, a Nyilas gondterhelt, mert családi problémáiból nem talál kivezető utat, a Vízöntőnek hiányoznak a régi barátai.

Kos (március 21.-április 20.)
Bizonyos régóta húzódó problémáknak utána kell járnia, mert nem hagyják nyugodni. Nézzen szembe velük, és utána térjen napirendre felettük. Kár lenne az idejét és az energiáját ezek után fölöslegesen pazarolnia. Legyen optimista és ne foglalkozzon a múlttal, már a mában éljen, és élvezze az életet. Ez a nap nem kedvez a befektetéseknek, ha kockáztat, csak veszteséget termel.

Bika (április 21.-május 20.)
Az egyik tervét még meg sem valósította, máris a másik ötletét szeretné kivitelezni. Máskor élvezettel dolgozza ki a karrierje legapróbb részleteit is, de most a Mars bolygó miatt türelmetlen. Ezért ne tartson egyszerre több vasat a tűzbe, inkább lépésről lépésre haladjon előre. Döntéseit, ha elkapkodja, akkor azzal csak gondot okoz magának. A türelem sikert teremt.

Ikrek (május 21. – június 21.)
A mai napon igen dinamikus, a külvilág felé fordul, és gyakran kezdeményez. Pozitív kisugárzásával, jótékonyan hat a környezetére, képes magával ragadni másokat. Legyőzhetetlennek érzi magát ezért olyan helyzetekbe is belemegy, amit inkább kerülnie kellene. Könnyelműsége bajba sodorhatja, aminek a következményét még nem érzi, csak később eszmél rá, hogy mibe keveredett.

Rák (június 22.-július 22.)
Türelmetlen és hirtelen, könnyen bárkit magára haragíthat a környezetéből. A legkisebb dologból és képes ügyet csinálni és felfújni. Olyan dolgokon is megsértődik, amin nem kellene, inkább engedje el a füle mellett. Alaposan gondolja át, hogy mit érdemes mondani, még mielőtt olyanokat is megsért, akiket véletlenül sem szeretne. Előbb gondolkodjon, csak utána szóljon.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
A szó elszáll, az írás megmarad, szól a mondás, és legyen ma ez a mottója. Akár üzleti ügyről legyen szó, akár szerződéskötésről, feltétlenül legyen írásbeli nyoma is. Nehogy utólag fájjon a feje amiatt, hogy túlságosan megbízott valakiben. Bizonyítékra lehet szüksége, ha vitás helyzetbe keveredik. Viszont, ha azt szeretné, hogy ne legyen nyoma a külön útjainak, az persze egész más.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
A mai napon húzódjon háttérbe a munkahelyén és csak akkor szóljon bele a vitába vagy a dolgok menetébe, ha kikérik a véleményét. Ne bonyolódjon bele még szakmai jellegű eszmecserébe se, mert csak a rövidebbet húzhatja és akár az állása is veszélybe kerülhet. Alkalmazza azt a mondást, hogy „nem szól szám, nem fáj fejem”. A kollegákkal való pletykálkodást is jobb, ha kerüli.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
A szerelem és vele való gondolatok töltik ki az egész napját. Nehezen koncentrál a munkájára, de az otthoni teendőkkel is el van maradva. Sugárzik a boldogságtól és ez a környezetére is jótékony hatással van. Öröme határtalan, és rózsaszínben látja szinte már az egész világot. Végre biztonságban érzi magát, és emiatt igyekszik minden percét új kedvesével tölteni.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Amikor a főnöke kikéri a véleményét, legyen megfontolt és szedje össze a gondolatait. Logikusan érveljen, és ne tegyen olyan meggondolatlan kijelentéseket, melyekkel akadályozhatja az előmenetelét. Amikor szükséges akkor feltétlenül vonuljon vissza, hogy tudjon koncentrálni a következő lépésére. Okos érvekkel, és remek előadói érzékkel a saját malmára hajthatja a vizet.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Gondterhelt hangulatban van, mert egy váratlan családi problémából nem találja a kivezető utat. Szeretne segíteni, a közeli hozzátartozójának, de szomorúan veszi tudomásul, hogy egyedül nem képes. A kommunikáció nehézségbe ütközik, pedig anélkül nem tud egy lépést sem előre menni. Tehetetlennek érzi magát, pedig nagyon szeretne támogatást, biztatást adni.

Bak (december 22.-január 20.)
Alkotói válságban szenved és aggódik, hogy nem lesz készen a határidős munkájával. Nincs miért félnie, mivel kreativitása és a szorgalma mindig átsegíti a nehézségeken. Lazítson, mert fel kell töltődnie energiával. A mai napon már ne fogjon bele semmibe, csak tegye azt, amihez kedve van. Kipihenve, új élményekkel gazdagodva, sokkal jobban megy majd a munka.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Hiányoznak a régi barátai, és ennek csak egy a megoldása, ha újra felveszi velük a kapcsolatot. Érzi, hogy az ismerősök és az újdonsült barátok nem pótolhatják azokat a közös összejöveteleket, eszmecseréket. Bár mindenki igen elfoglalt, mégis néha jó összejönni egy kicsit nosztalgiázni. Legyen kitartó, vegye kezébe az irányítást és szervezzen meg egy új találkozót.

Halak (február 20.-március 20.)
Továbbra sem enged az elképzelésből, köti az ebet a karóhoz, nem hallgat senkire. Nem halad egy lépést sem előre, de ragaszkodik a vélt igazához. Makacssága már olyan méreteket ölt, hogy az már lelki problémákhoz vezet. Be kellene látnia, hogy ebbe az ügybe bizony beletörik a foga, ezért végre egészen más dolgokkal kellene foglalkoznia. Például lehetne a szerelemmel.