horoszkop 14
Forrás: hirado.hu | 2015. 02. 26. 07:16:00

Az Ikrek lendülettel vág bele ma mindenbe, szereti ha változatos az élete. A Skorpió gondjai most megsokszorozódnak, a Nyilas viszont új terveken töri a fejét.

Kos (március 21.-április 20.)
Aktív és intenzív, érzéki kisugárzásával maga köré vonzza az ellenkező neműeket. Nagy szexuális étvágyat jeleznek a csillagok, szenvedélyes kalandra vágyik. Magnetikus kisugárzásával nem okozhat gondot bárkit is levenni a lábáról. Csakhogy nem szeretne tartós kapcsolatot, mert az most túl nagy áldozattal járna. Legyen körültekintő, mert a saját csapdájába eshet.

Bika (április 21.-május 20.)
Anyagi helyzetét szeretné megszilárdítani, de ahhoz olyan vállalkozásba kellene fognia, amit nem érez maradéktalanul kifizetődőnek. Belső bizonytalansága miatt nem mer kockáztatni, habár belebukni szinte lehetetlen lenne. Határozatlansága megnehezíti a napját, hiszen hamarosan végleges döntést kellene hoznia. S amit még ijesztőbbnek érez, kinyitni a pénztárcáját.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Izgalmakban bővelkedik a mai napja, de egyáltalán nincs ellenére, mert szereti, ha változatos az élete. Lendülettel vág bele mindenbe, és a kihívások újabb kalandra sarkalják. Szívesen kockáztat a szerelemben is, most mindent feltenne egy lapra, hogy egy kaland részese lehessen. De egyelőre se égen, se földön nincs olyan lehetőség, hogy elmerüljön a szerelemben.

Rák (június 22.-július 22.)
Rengeteg szervezést és nagy toleranciát igényel a családi élete, de ezt még sem érzi nehézségnek. Szívesen gondoskodik másokról, és még áldozathozatalra is hajlandó. Ügyes kommunikációval még egy kis szabad időre is sikerül szert tennie, hiszen szüksége van a mindennapi rohanás közepette némi kikapcsolódásra. Nem lesz könnyű elérnie, egy kis rafináltság kell hozzá.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Felettébb büszke lehet magára, mert képes, igaz, elég kemény munkával, elintézni olyan kellemetlen ügyeket, amilyeneket senki sem vállalt volna. Ügyesen tud tárgyalni és kiváló beszédkészsége is nagy segítségére van. Tekintélyt sugárzó egyéniségének szinte senki sem tud ellenállni; ez sem véletlen, hisz az Oroszlán jegyűek nagyon határozott és magabiztos emberek.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
A biztonságos otthoni háttere nagyban hozzájárul ahhoz, hogy az életben sikeres legyen. A nyugalmat nagyon fontosnak tartja, mert kissé hajlamos az aggódásra, de ha van, akire érzelmileg támaszkodhat, akkor a munkájában is szépen halad előre. Sokat köszönhet a szeretteinek, akik képesek háttérbe szorítani magukat, viszonozza ezt kedvességgel, szeretettel!

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Legyen kissé visszafogottabb, mert erős késztetést érez a szerelemre, ami nem lenne baj, de a vágya most rámenősebbé teszi. Célját mindenáron el szeretné érni, amivel pedig éppen az ellenkezőjét éri el, hiszen nem hagy időt a társának, hogy a saját tempójában haladjon és a saját mértékében kötődjön. Fogja vissza magát, mielőtt a kedvese nyúlcipőt húzna!

Skorpió (október 23.-november 21.)
Úgy érzi, hogy a gondjai mintha osztódással szaporodnának, és ez elkeseredéssel tölti el. Megszokta, hogy időnként a sors nagy akadályokat gördít az útjába, és rendkívül nehézzé teszi az életét, de eddig is, mint mindig, egy nagy túlélőként megoldott mindent. Fontos, hogy ne adja fel, mert, ahogy lenni szokott, megoldódik majd minden. Kitartásával elér mindent.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Új terveken töri a fejét, mert újdonságra, változásra vágyik. Megfontoltságra ugyancsak nagy szüksége van, még mielőtt megtenné a lépéseit. Vegye kezébe a dolgai irányítását, mert hogyha a sült galambra vár, komoly csalódás éri. Amikor már biztos benne, hogy mit is akar, és melyik úton szeretne elindulni, akkor viszont egy percig se tétovázzon!

Bak (december 22.-január 20.)
A mai nap nem alkalmas nagyobb üzletek lebonyolítására vagy szerződéskötésre. Könnyen olyan iratot is aláírhat, amely később bajba sodorhatja, mert eltévedhet a jogi útvesztőkben. Az ígéretekkel is bánjon csínján, mert ha könnyelműen tesz kijelentéseket, akkor később biztosan gondjai lesznek a számonkéréskor. Csak annyit ígérjen, amennyit be is tud tartani!

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Óvatosságra van szüksége a szerelemben, ha nem akar lelki sebeket szerezni. Romantikus, így könnyen felülhet a szép ígéreteknek. A kapcsolata elején legyen kicsit visszafogott, és akkor elkerülheti, hogy olyan csapdába essen, ahonnan ki tudja, mikor tud kijutni. A csábítás nagy, mert olyan embert sodorhat az útjába az élet, aki nagyon is megfelel az elképzelésének.

Halak (február 20.-március 20.)
Energiatartaléka a végét járja, szüksége van egy kis kikapcsolódásra, pihenésre. Álmosabbnak, fáradékonyabbnak érezheti magát, így az aktivitása már nem a régi. Hogyha módjában áll, engedélyezzen magának egy kis szabad időt, és utazzon el valahová. Tartózkodjon sokat jó levegőn és járjon uszodába, mert a rendszeres úszás is jótékonyan hat a szervezetére.