Az adataid pedig – rossz esetben – valamelyik nemzet választási kampányában fognak szerepelni?

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Most a saját társkereső tapasztalataimból írok Nektek néhány gondolatot. Akinek van hasonló tapasztalata, írja meg!

.. Az idegen országokban a neved más lesz, és a foglalkozásod, hobbyd, életviteled, minden „megváltozik”, csak a fotóid nem változnak! Nem régen találkoztam magammal egy nemzetközi társkeresőn, mint birkatenyésztő milliárdos! .. Hát csoda, hogy itt Magyarországon sem válaszolnak a tárkereső hölgyek a leveleidre?

.. Kimentettem magamnak a linket, aztán jogi képviselőink útján megkerestük a szolgáltatót, .. végül is annyit elértünk, hogy hirtelen eltüntem az appról, és tagadnak mindent! (Itt nem tehetem be a linket, mert beperelnek és drága lenne, de nyugodtam el lehet hinni, .. a valós bizonyosság tapasztalatát egy véletlen folytán is megélheted, amikor majd önmagad néz vissza rád más ország társkeresőjéből!)

Erre több időt nem kell és nem is szabad szánni, viszont a világon több mint 100 olyan ország van, ahol erős a netezési vágy, és ahol működnek társkereső appok, .. vajon melyik ország v. nemzet állampolgára leszek a következőkben?

Egy fiatalember a Reddit-en kérdezte meg, mi lehet az oka annak, hogy a hölgyek nem válaszolnak neki, pedig mindent rendben talál a saját elmondása szerint. Ezt írja ott:

„23 éves srác vagyok, és mivel eléggé introvertált típus vagyok, így a személyes ismerkedés nálam erősen limitált. Kipróbáltam kb. az összes nagyobb magyar társkeresőt (Tinder, Badoo, Elittárs, Bumble) és az eredmény egy nagy nulla. A kérdésem az, hogy a nők pontosan mit is várnak el egy férfitól?

A profiljaimról úgy gondolom, hogy normálisan szerkesztettem meg (hobbik, érdeklődési kör, 1-2 normális és szerintem teljesen vállalható profilkép rólam), viszont az eredmény így is eléggé lehangoló.”

Itt el tudod olvasni, mi az alaptényállás és a kommentelők mit válaszoltak!

Valószínű az lehet a helyzet, hogy nagyobb százalékban idegen emberek vannak fenn a magyar társkeresőkön (is), és a maradék helyeken vannak a magyar társkereső hölgyek. Én már majdnem 8 éve vagyok fenn hazai társkeresőkön, szinte mindenhol – és persze ez hatalmas üzlet az appok tulajdonosainak, hiszen ha nem fizetsz be, egyszerűen nem tudsz levelet írni, de még a társkereső hölgyek képeit sem mutatja meg a rendszer -, de ebben az időszakban összesen 16 levélváltásom, és 3 személyes ismerkedésem volt. A személyes ismerkedésekből rövidebb-hosszabb távokon kederült, hogy nem egymást keressük/kerestük a hölgyekkel.

A legtöbb társkereső appba már be sem tudok lépni, a jelszavakat elfelejtettem, vagy a rendszer kidobott mert inaktív voltam, de az adataim és a fotóim benn maradtak a rendszerben, és keringenek a világon mindenhol!

.. Lefordítom ezt a társkeresés-tárgyat: 55 éves kormban kezdtem el appokon a társkeresést, ahhoz képest most 63 vagyok és nyílván, változtam, tehát vannak adatok, amelyek nem is relevánsak már, és módosítani sem tudom a fentiekben leírtak miatt. Ahova idén jelentkeztem be, ott nagyjából helytállóak a leírtak, de ez egy kicsit unalmas már, hogy senkit nem lehet megismerni úgy, hogy dolgozol, tisztességesen éled az életed, szeretnél szeretni és szeretnéd, hogy téged is szeressnek, azonban a megírt levelekre egyszerűen semmi válasz nem jön! A hiba nem bennünk van!

Itt elolvashatod, hogy hány és hány embernek van egyéblént problémája a társkereséssel és a társkeresési szolgáltatással! Gyakori kérdések és válaszok!

Ontja Hollywood és a török-, indiai-, angol, és a világ többi filmes stúdiója a szerelmes témájú filmeket, de azok csak filmek. Járok könyvtárba, uszodába, kiállításokra, múzeumba, járom a természetet, fotózom, horgászom, sétálok, utazok, stb.., de ne kérdezd meg, hogy milyen válaszokat kaptam magyar hölgyektől, amikor az említett helyeken szerettem volna valakit spontán megismerni, meghívni egy teára, kávéra! .. Akkor mi a megoldás? .. Éljünk tovább egyedül, mert az internetes társkeresők (lehetséges) arra épülnek, hogy az adataidra szükség van valamely nemzet/nemzetek választási kampányaiban, a publikus fotóidra pedig más társkereső adatállományának bővítéshez?

– Neked mi a véleményed erről? Írd meg kommentben, írd meg a társkereső tapasztalataidat – ha vannak -, vagy írj ide: [email protected];

Hirmagazin.eu