Társaságában csavargó, züllött életmód folytatására bírta rá a kislányt, közben pedig kihasználta és szexuális aktusokat kényszerített rá, illetve olyan helyzetbe hozta, hogy a gyermekkorú sértett beleegyezzen a szexuális együttlétekbe – ez azonban semmit nem von le abból, hogy az ilyen tevékenységet elkövető pedofil bűnözővel szemben, a törvény legsúlyosabb szigorával kell fellépni! – Hirmagazin.eu

A bűnismétlés veszélyére tekintettel az ügyészség indítványozta annak a 42 éves férfinak a letartóztatását, aki 2024 nyarától szerelmi és szexuális kapcsolatot tartott fenn egy 13 éves kislánnyal – adta hírül a Szon.

Amint ezt megtudták a gyermek szülei, feljelentést tettek a férfi ellen, akit a bíróság – még nem jogerősen – végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt.

Azonban őt ez sem tartotta vissza attól, hogy a kapcsolatát a gyermekkel folytassa. Szeptember 2-án a szülők tudta és beleegyezése nélkül megjelent a kislány iskolája előtt, és őt ismeretlen helyre magával vitte. A gyermek három hét elteltével adott magáról a szüleinek életjelet, ekkor az édesapa haza vitte.

Néhány nap múlva azonban a férfi megint megszöktette a lányt az iskola elől, ezzel kivonta az iskolai és szülői nevelés alól, továbbá társaságában csavargó, züllött életmód folytatására bírta rá, veszélyeztette a kiskorú értelmi, erkölcsi és érzelmi fejlődését.

A járásbíróság egy hónapra elrendelte a férfi letartóztatását – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség sajtószóvivője.

Hirmagazin.eu: Ahogyan olvassátok (és olvassuk mi is), itt nagyon sok súlyos bűncselekmény valósult meg, elvárható a magyar igazságszolgáltatástól (Magyar Ügyészség), (Magyar Bíróság), hogy hűek legyenek hitvallásukhoz, miszerint: Törvény és igazság a társadalom szolgálatában!

Mi a magunk részéről, halmazati büntetésként a lehető legsúlyosabb büntetés indítványozását várjuk az ügyészségtől, és annak megítélését a bíróságtól, mert ha nem így lesz, akkor minden ilyen meglett pedofil bűnöző férfi rendszert fog csinálni ebből a súlyos bűnhalmazatból, hogy a gyermeklányokat büntetlenül el lehet rabolni, és szexuális együttlétekre lehet kényszeríteni a „szerelem” égisze alatt!

Az alapcikk forrása

Kiegészítések

Hirmagazin.eu