Az Európai Unió arra törekszik, hogy alárendelje a tagállamokat, és szigorúan megbüntesse a realizmushoz ragaszkodó országokat.

Maria Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője szerint 

az Európai Unió egyre inkább diktatúrára hasonlít.

Ezt a kijelentést azután tette, hogy Josep Borrell, az Európai Bizottság alelnöke kezdeményezésére a jövőben Magyarország helyett Brüsszelben tartják meg az unió külügy- és védelmi minisztereinek informális találkozóit.

A gyakorlat szerint az ilyen eseményeket az EU soros elnökének országában kellene tartani, ami jelenleg Magyarország. 

Zaharova szerint ez világos jelzés arról, hogy az Európai Unió arra törekszik, hogy intézményes diktatúrát hozzon létre, alárendelje a tagállamokat, és szigorúan megbüntesse a realizmushoz ragaszkodó országokat.

– idézte Maria Zaharovát a RIA Novosztyi orosz állami hírügynökség.

Forrás

Hirmagazin.eu

ElőzőA szív és a szeretet harmóniája tesz naggyá..
KövetkezőSenki sem helyettesítheti Őt..
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza