Dráma Amerikában: négyen meghaltak, kilenc sebesültet kellett kórházba szállítani..

Lövöldözés tört ki egy középiskolában szerdán az egyesült államokbeli Atlanta közelében, négyen meghaltak és legkevesebb kilencen megsebesültek – közölte Georgia állam nyomozó irodája. A közlés szerint a rendőrség egy elkövetőről tud, őt már elfogták.

A kilenc sebesültet kórházba szállították.

A hírre az amerikai elnök hivatala, a Fehér Ház is együttérzését fejezte ki az áldozatokkal és hozzátartozóikkal.

Ugyanezen a héten lövöldözés volt egy amerikai keresztény magániskolában, ahol elhunyt 4 tinédzser és két felnőtt tanár is..

Ebben az esetben a támadóval végeztek a rendőrök.

null

Három kisiskolás gyerek meghalt hétfőn egy iskolai lövöldözésben az egyesült államokbeli Nashville-ben, a támadóval végeztek a rendőrök. Később kiderült: két felnőtt is áldozatul esett a lövöldözésnek, így a halálos áldozatok száma a támadóval – aki egy tinédzser lány volt –  együtt 6 fő.

A lövöldöző egy keresztény magániskolában nyitott tüzet Tennessee állam fővárosában. A rendőrség közleménye szerint a támadó meghalt, további részleteket, például az indítékáról nem közöltek. Az intézménynek mintegy 200 tanulója van az előkészítő osztályoktól a 6. évfolyamig.

(MTI, BBC)

Hirmagazin.eu

ElőzőSok szeremcse és bőség legyen veled minden nap!
KövetkezőMinden formálódik a környezetünkben..
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza