Mentősök látták el egy baleset után a Magyarok Világszépe indulóját.

Mint írtuk, egy 17 éves csengődi gimnazista, Molnár Ramóna lett idén a Magyarok Világszépe, a szombaton Karcagon megrendezett gálaműsor keretében őt választották meg szépségkirálynővé a tizennégy döntős lány közül. A privát képeiből itt talál egy válogatást, ha azonban a szépségversenyen történt balesetről olvasna, a fotó alatt folytatjuk.

Magyarok Világszépe 2024
Magyarok Világszépe 2024: Molnár Ramóna
Fotó: Magyarok Világszépe / Instagram

Helyszíni beszámolók szerint a több órás program keretében történt egy kis baleset is, egy másik versenyző, Jákob Ramóna ugyanis megsérült: lépcsőzés során rosszul lépett a magassarkújában, és az egyik lábujján szinte tőből leszakadt a köröm. 

A lányt mentősök látták el

(jobb híján eltávolították a körmét), így a verseny licenctulajdonosa, Fásy Ádám fel is ajánlotta neki, hogy hagyja ki a közös táncot – Jákob Ramóna azonban nem élt az ajánlattal. A kitartásának meg is lett az eredménye, különdíjasként ugyanis ő képviselheti majd hazánkat a Top Model of the World világversenyen.

magyar szépségverseny,baleset
Jákob Ramóna
Fotó: Magyarok Világszépe / Instagram

Mi az a Magyarok Világszépe?

A tévéfelvétellel egybekötött királynőválasztás szombaton már kora délután, 15 órától kezdetét vette a Karcag Kincse Művészeti és Konferencia Központ szabadtéri nagyszínpadán. A több száz jelentkező közül már csak 14 lány vett részt a döntőben, akik közül az idei mezőnybe Erdélyből, Kárpátaljáról és Felvidékről is érkeztek lányok.

A jelentkezés korhatára idén is a 17 és 27 év közötti hölgyeket célozta meg, de a származást illetően bárki részt vehetett, az anyaországon kívül élő érdeklődők is. A verseny nagy hangsúlyt fektetett a nemzeti, magyaros népviselet bemutatására, népszerűsítésére és a hagyományok ápolására.

A Fásy Ádám nevéhez fűződő szépségverseny döntőjét egy 10 napos felkészítő tábor előzte meg, amelynek helyszínét a Nimród Bioszálloda biztosította. A hotel dolgozói minden igényt kielégítő körülményeket biztosítottak a szépségeknek: bioételekkel, stílusos szobákkal és rendkívüli vendégszeretettel várták a lányokat.

A verseny tétje óriási volt, hiszen a királynő egy Fiat 500-as autóval gazdagodott, és ő képviselheti majd hazánkat a Miss Intercontinental világversenyen is.

Forrás

Hirmagazin.eu

ElőzőÚjabb háború törhet ki a szomszédunkban
KövetkezőRengeteg kokaint fogyasztanak el a cápák, az édesvízi halak is veszélyben vannak
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza