Kaszkadőr? Na még mit nem! A Kéjjel-nappal című film minden jelenetében maga Cameron Diaz és Tom Cruise akciózik, amiről most néhány színfalak mögötti videót gyűjtöttünk össze nektek!

Tom Cruise legendás arról, hogy a legőrültebb mutatványokat is kaszkadőr nélkül végzi el, de gondoltad volna, hogy ez Cameron Diazról is elmondható? A páros a Kéjjel-nappal című film forgatása során számos adrenalindús jelenetet forgatott le, köztük egy olyat, melyben motorral száguldanak egy bikafuttatás közepette az őket üldöző autók elől. Az alábbi videóban beleshettek többek között az említett jelenet kulisszái mögé:

YouTube-videó

Az ilyen akciózáshoz persze elkél a gyakorlás is, Tom és Cameron közösen készültek fel a jeleneteikre, ami talán jobban megdolgozta a Mission Impossible-filmek sztárját, mint gondolta volna (érdemes végignézni a videót):

Kéjjel-nappal című vígjátékot meg tudjátok nézni nálunk, itt!

A cikk forrása

.. Azonban nem először játszak együtt a két sztár! Korábban, 2001-ben láthattuk őket a Vanília égbolt című filmben, ahol Penélope Cruz és Kurt Russell is főszerepet játszott.

Úgy tűnik, David Aames varázslatos életet él. A jóképű, gazdag, karizmatikus ifjú egy New York-i kiadó vezetője, gondtalan és felelőtlen életvitele elbűvölő, mégis, mintha hiányozna belőle valami.

Filmbemutató

Akár egy impresszionista tájkép: ha közelebbről megvizsgáljuk, ez az élet egész más színben tűnik fel. Egy éjszakán David megismerkedik álmai asszonyával, aztán egy apró hiba következtében el is veszíti őt. A fiú váratlanul a románc, humor, gyanakvás, szerelem és szex szédítő forgatagába zuhan, és azon veszi észre magát, hogy kétségbeesetten keresi saját lelkét, és felfedezi az igaz szerelem értékes és mulandó természetét.

Szereplők: Tom Cruise, Penélope Cruz, Cameron Diaz, Kurt Russell, Jason Lee, Noah Taylor, Timothy Spall, Tilda Swinton,

Hirmagazin.eu