Az elhízás nem csupán esztétikai probléma, hanem bizony komoly egészségügyi kockázatokkal jár. A tartós súlyfelesleg kéz a kézben jár többek között a különböző szívpanaszokkal, magas vérnyomással, cukorbetegséggel és ízületi bántalmakkal. A hasi tájékon lerakódott zsírréteg drasztikusan megnöveli ezek veszélyét.

Ha hízásra hajlamos, Önnek válogattuk össze egy termékbe a leghatékonyabb fogyást segítő növényi hatóanyagokat.

Összetevők:

Caralluma kivonat

caralluma

A caralluma egy Indiában őshonos pozsgás növény, amelyet évszázadok óta használnak éhségcsillapítóként. A caralluma kivonat az étvágy csökkentésével segíthet a fogyásban. Számos tanulmány arra utal, hogy ez a növény képes lehet blokkolni bizonyos enzimeket, amelyek a zsírképződéshez szükségesek, ezáltal csökkentve a zsír felhalmozódását és fokozva a zsírégetést.


Kombu kivonat

Kombu

A kombu egyfajta tengeri moszat, amely gazdag jód- és ásványianyag-tartalmú. A jód elengedhetetlen a pajzsmirigy működéséhez, amely szabályozza az anyagcserét. A megfelelő jódbevitel segíthet az anyagcsere optimalizálásában, ami hozzájárulhat a testsúly csökkentéséhez. A kombu ezen kívül gazdag antioxidánsokban, amelyek segíthetnek a sejtek védelmében és a gyulladások csökkentésében.


Borbálafű-kivonat

Borbálafű-kivonat

A borbálafű, más néven sóskaborbolya, berberin nevű hatóanyagot tartalmaz, amely különösen fontos lehet a fogyás szempontjából. A berberin javítja az inzulinérzékenységet, csökkenti a vércukorszintet és a zsír felhalmozódását, valamint fokozza az anyagcserét. Ezen kívül a berberin segít a bélflóra kiegyensúlyozásában, ami fontos szerepet játszik az egészséges testsúly fenntartásában.


Szentjánoskenyérfa-kivonat

Szentjánoskenyérfa-kivonat

A szentjánoskenyérfa magjából készült kivonat természetes élelmi rostokban gazdag, amelyek segítenek a teltségérzet fokozásában, így csökkentve az étvágyat és az étkezések során elfogyasztott kalóriamennyiséget. Emellett a szentjánoskenyérfa-kivonat támogatja a bélmozgást és az emésztést, valamint antioxidáns hatású vegyületeket tartalmaz, amelyek hozzájárulnak az egészséges anyagcsere fenntartásához.


Inulin

Az inulin egy hatékony prebiotikum, segíti fenntartani, illetve visszaállítani a bélflóra egyensúlyát. A bélflórát felépítő jótékony probiotikus baktériumok, köztük a bifidusz és laktobacillusok, ugyanis prebiotikumokkal táplálkoznak, ha ezekből megfelelő mennyiséghez jutnak, gyorsan elszaporodnak. Az inulin további jótékony hatása, hogy növeli a székletürítés gyakoriságát, ezáltal a bélrendszerben felhalmozódó mérgek és salakanyagok eltávolításában is közreműködik.

Inulin

Ez hozzájárul ahhoz, hogy csökkenti a vastagbélrák kockázatát. Sőt a bélflóra helyreállítása egyúttal az immunrendszert is erősíti, hiszen az immunsejtek 80 százaléka éppen itt, a vastagbélben található. Éppen ezért fogyasztásával erősödik az immunrendszer, védettebbek leszünk a szezonális és fertőzéses megbetegedésekkel szemben. Fogyasztásával javítható az anyagcsere, jobb lesz a kalcium, a magnézium és a vas hasznosulása. Az inulin szabályozza a cukoranyagcserét, segíti a zsírok lebontását.


Jiaogulan (gynostemma) kivonat

Egyre népszerűbb mind a kínai orvoslásban, mind a nyugati gyógyításban. Ennek pedig nem más az oka, mint hogy ez a csodálatos gyógynövény rengeteg gyógyhatással bír, képes meggyógyítani és szabályozni a szervezet működését. Vannak olyan klinikai adatok, amelyek szerint a gynostemma segíthet a súlyvesztésben is. Erre az egyik legjobb magyarázat, hogy aktiválja az AMPK-enzimet, ami olyan hatást indít el a szervezetben, mintha testedzést végeznénk, azaz segít a testzsír lebontásában.

Gynostemma

Természetesen a napi testmozgást nem váltja ki, de nagy segítséget nyújthat olyan embereknek, akik valami okból kifolyólag korlátozottak a mozgásban (pl. tolószékes emberek, ágyhoz kötött betegek, ágynyugalomra ítélt várandósok stb.). A gynostemma a túledzés hatásait is csökkenti, mivel védi az immunrendszert a stressztől. Nincsenek dokumentált mellékhatásai, és az évszázados feljegyzések alapján is biztonságosnak mondható.

Ha fogyni vágyik, a megoldás: Ginomax!

Core

Ginomax
  • Természetes összetevők.
  • Magyar gyártmány.
  • Komplex készítmény – 6 hatóanyag minden kapszulában.

Egy doboz tartalma:
60 db kapszula
Felhasználási javaslat:
Vegyen be naponta egy kapszulát reggel étkezés közben és egy kapszulát a kora délutáni órákban.

„Sajnos volt egy kemény időszak az életemben – szüleim halála, válásom –, amikor evéssel vigasztalódtam. Észre sem vettem, hogy kúsznak fel a kilók, aztán egyszer mérlegre álltam és sokkolt a látvány: 93 kg. Elhatározásra jutottam, ez így nem mehet tovább. Szerencsére rátaláltam a Ginomaxra, a segítségével most 81 kg-nál tartok és meg sem állok 65-ig!”P. Kinga, Gyöngyös


„Az egészséges táplálkozás híve vagyok, nem hiszek a csodabogyókban. Azonban amikor fogyókúrám során az utolsó 5 kiló nem akart lemenni diéta és sport mellett sem, kipróbáltam mégis ezt a terméket, és sikerült elérnem a célsúlyom. Tartom azóta is.”L. Sándorné, Budapest


„Elegem lett a gyaloglás közbeni fulladásból, az ingadozó vérnyomásból, a bedagadt térdekből, a cukorbetegség előszobájából… Orvosom unszolására életmódváltásba kezdtem, a gyorsabb fogyáshoz segítségül pedig az Önök termékét hívtam. Eredményem eddig: 2 hónap alatt 7 kiló mínusz. Még van alakulnivalóm, nem hagyom abba!”F. Károly, Mezőtúr

ElőzőÉvtizedek óta nem látott bravúrt ért el a magyar válogatott – gratulálunk, csak így tovább!
KövetkezőMi az összefüggés a globális felmelegedés és a korallok (ki)pusztulása között? – videó
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza