Újabb fotók láttak napvilágot a francia színészlegenda, Alain Delon temetéséről. A Blikk is megírta, hogy a világsztár vasárnap elhunyt, és utolsó kérése volt, hogy ne legyen nemzeti tiszteletadás, és ragaszkodott ahhoz, hogy úgy temessék el, „mint bárki mást” a Párizstól délkeletre fekvő Douchyban található birtoka területén korábban építtetett kápolnában.

A résztvevőknek szigorú szabályokat kellett betartaniuk, sőt még a telefonokat is ki kellett kapcsolni. Egy gondosan kiválasztott, 40 fős gyászoló csoportot hívtak meg a szertartásra, és arra utasították őket, hogy ne készítsenek képeket. A település felett pedig tilos volt a repülőgépeknek és drónoknak repülniük. Ha szeretné megnézni a temetésről készült korábbi összeállítást, akkor ide kattintva teheti meg.

Itt vannak a friss képek


Galéria

Rajongók Alain Delon temetésén / Fotó: Profimedia

Itt a Blikk fotógalériája

Részletek Alain Delon mai temetéséről: még a telefonokat is kikapcsoltatják mindenkivel!

A 40 főből álló gyászoló csoportnak azt mondták, hogy ki kell kapcsolniuk a mobilt és egy zacskóba tenni a francia színész ma délutáni temetésén.

Alain Delont ma délután vidéki otthona területén, három gyermeke kívánsága szerint a magánélet legszigorúbb tiszteletben tartása mellett temetik el.

Egy gondosan kiválasztott, 40 fős gyászoló csoportot hívtak meg a szertartásra, és arra utasították őket, hogy ne készítsenek képeket, kapcsolják ki a telefonjaikat a ceremónia végéig, amelyeket egy nejlonzacskóba kell tenniük. A helyi prefektúra pedig megtiltotta, hogy repülőgépek és drónok repüljenek az ingatlan felett ma délután.

A 88 éves korában vasárnap elhunyt színészlegenda kifejezett kérése volt, hogy ne legyen nemzeti tiszteletadás, és ragaszkodott ahhoz, hogy úgy temessék el, „mint bárki mást”. Miután megkapta a helyi prefektus különleges engedélyét, abban a kápolnában temetik el, amelyet La Brulerie-ben építtetett, a Párizstól délkeletre fekvő Douchyban található ingatlan területén. Ezt az 1970-es években vásárolta, és itt is halt meg. A kápolna a csaknem 120 hektáros birtokon található, ahol Delon legalább 35 kedvenc kutyáját is eltemette.

Delon azt kérte, hogy utolsó hűséges társát, a Loubo névre hallgató belga malinois-t temessék el vele. Az állatvédők tiltakozása után a színész három gyermeke, Anthony (59), Anouchka (33) és Alain-Fabien (30) úgy döntött, hogy ezt a kívánságát nem teljesítik, a családban tartják a kutyát.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a legendás francia színész állapota egy 2019-es agyvérzést követően kezdett folyamatosan romlani, legidősebb gyermeke pedig még idén év elején kijelentette, hogy feltehetőleg az előző volt édesapja utolsó karácsonya.

Sok rajongó zarándokolt el a színész franciaországi birtokához és vitt virágot / Fotó: Northfoto

A The Guardian helyszíni riportja szerint Douchy-Montcorbonban már most sokan tették tiszteletüket és vittek virágot a birtok kerítése elé.

Forrás1

Forrás2

Hirmagazin.eu

ElőzőÁrtatlannak tűnő dolog fenyegeti a Balatonnál üdülőket – rendőrségi figyelmeztetés
KövetkezőAz orosz vadvilág – videó
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza