A Herceg haladéka – magyar filmdráma, 93 perc, 2006

Alidára (Szabó Gabi), a negyven körüli modellre egy utcai rabló rálő, de még mielôtt a golyó a nő szívébe fúródna, valami hihetetlen dolog történik vele. Megjelenik a pokol hercege (Gáspár Tibor), aki felajánlja Alidának, hogy egy percre visszakaphatja az életét. Ha ezalatt a perc alatt bárkit rá tud venni, hogy haljon meg helyette, akkor megmenekül. De vajon ennyi idő alatt, kit lehet meggyőzni?

Szereplők: Szabó Gabi, Gáspár Tibor, László Zsolt, Pogány Judit, Lázár Kati, Horváth Lili, Pásztor Erzsi, Görög László, Kulka János, Rátóti Zoltán, Gyurkovics Zsuzsa,

Kellemes szórakozást a filmhez!

A játszma – magyar krimi, filmdráma, 2022

1963, Budapest. Az állambiztonság tisztje, Jung András (Nagy Zsolt), élete tökéletes: boldogan él feleségével, Évával (Hámori Gabriella) és az egyetlen dolog, ami előléptetését hátráltatja, egy versengő kolléga, Kulcsár (Scherer Péter). Amikor felbukkan a múltból egy lezáratlan ügy kapcsán a legendás kém, Markó Pál (Kulka János), fordulat fordulatot követ és kezdetét veszi egy könyörtelen párharc, ahol senki és semmi nem az, aminek látszik, és egyetlen emberi gesztus az életedbe kerülhet.

054
Port

A játszma a Film Positive gyártásában készül, producere Lajos Tamás (Örök tél, A berni követ, Apró mesék), rendezője Fazakas Péter (Árulók, Szabadság – Különjárat), a forgatókönyvet Köbli Norbert (Örök tél, Trezor, A berni követ, A vizsga) írta, operatőre Nagy András (Örök tél, Félvilág), vágója Kovács Zoltán, látványtervezője Vinnai Petra, jelmeztervezője Kemenesi Tünde.

Főszereplők és szereplők: Kulka János, Nagy Zsolt, Hámori Gabriella, Scherer Péter, Staub Viktória,

Kellemes szórakozást a filmhez!

Our media, Hirmagazin.eu Online Media, publishes news, articles, and content for free, we do not ask for registration or fees for the information! Many thanks to the source for the video! Editor-in-Chief of Hirmagazin.eu

Hirmagazin.eu