Manapság az álom testsúly sokak szeme előtt lebeg mintegy elérhetetlen célként, mert nem válnak be a csodadiéták, sem pedig a kíméletlen edzésprogramok. A Slim Piercing egy olyan, nem invazív módszer, mely önsanyargatás nélkül segíthet megszabadulni a kilóktól.

A laikusok számára talán nem egyértelmű, hogyan is segíthet egy “ékszer” abban, hogy leadják a felesleges testsúlyukat. A www.medicalpiercing.hu linkre kattintva ezt is megtudhatod!

Mi a slim piercing és hogy működik?

A Slim Piercing egy olyan alternatív, manapság egyre népszerűbb testsúlycsökkentő módszer, amely a kínai orvoslás, pontosabban az akupunktúra és a piercing kombinációjára épül. A módszer vonzereje abban rejlik, hogy nem igényel drasztikus étrendi változtatásokat vagy intenzív testmozgást, és az is könnyen beillesztheti a mindennapjaiba, akinél az előző próbálkozások eddig nem jártak sikerrel.

Lényege, hogy a megfelelő végzettségű szakember egy speciálisan kiválasztott akupunktúrás ponton – a fülkagylóban – gépi bemérést követően egy kis piercinget helyez el. Az ékszer a behelyezéstől kezdve folyamatosan stimulálja az adott pontot, aminek hatására az étvágy, a falási rohamok száma nagy eséllyel csökkenni fog, az anyagcsere felgyorsul, így az eredmény a fogyás támogatása, a könnyebben elért ideális testsúly lesz.

Kinek ajánlott?

A Slim Piercing többféle ember számára nyújthat megoldást a fogyásban.

  • Azok számára, akik lassú anyagcserével bírnak vagy hormonális egyensúlyzavarokkal küzdenek, mint például a pajzsmirigy alulműködése. Bár a módszer önmagában nem oldja meg ezeket az egészségügyi problémákat, kiegészítő kezelési lehetőségként kiválóan alkalmazható.
  • Azok számára, akik nem szeretnének radikális változást étrendjükben vagy intenzív edzésbe kezdeni. Persze fontos megjegyezni, hogy a fogyás hatékonyságát jelentősen növelheti az egészséges táplálkozás és a fizikai aktivitás rendszeresítése a mindennapokban.
  • Azok számára is, akik hisznek az alternatív gyógyászatban, hisz ők valószínűleg nyitottabbak a Slim Piercing kipróbálására is.

Milyen gyorsan fogok fogyni tőle?

Mint minden fogyókúrás módszernél, itt is sok mindentől függ a hatékonyság és a fogyás üteme. Az első ilyen tényező az adott személy anyagcseréje – akinek alapvetően gyorsabb, annak az eredmények is hamarabb elérkeznek majd, míg azok, akik lassabb anyagcserével rendelkeznek, több idő elteltével érezhetik a hatást. Általában a módszerrel elérhető fogyás mértéke heti 0,5-1 kg közé tehető, ha az egyén betartja az ajánlásokat és az egészséges táplálkozási szokásokat. Ennél nagyobb mértékű testsúlyvesztésre azért nem érdemes vágyni, mert ebben az ütemben tartható fenn a fogyás, és kerülhető el a jojó-effektus.