Gyönyörű, de a sztáranyukához illően szexi menyasszonyi ruhában sétált a Szent István Bazilika felé a napokban a sztáranyuka. Sáfrány Emese a magánéletéről már egy ideje nem tudni semmit. Lehet, a legnagyobb titokban kimondta a boldogító igent?

Sáfrány Emese párja, TNT Inti tavaly tavasszal tíz hónap után szakított a légtornásznővel. Emese utólag azt mondta, egyszerűen nem ugyanabba az irányba mentek, nem tudtak már többet tenni a kapcsolatukba, hogy érdemes legyen továbbvinni azt. A sztáranyuka azóta berendezkedett arra, hogy egyedül neveli kisfiát, igaz, a randizásról nem mondott le.

Sáfrány Emese
Sáfrány Emese gyermeke társaságában berendezkedett az egyedülálló szülő létre (Fotó: Szabolcs László

Sáfrány Emese gyönyörű menyasszony volt

Igencsak kalandos az idei év a sztáranyuka számára, aki most először imádott gyermekétől is távol töltött pár hetet. Sáfrány Emese nem volt még ilyen sokat távol a  kisfiától, de nem tudott és nem is akart nemet mondani a TV2 felkérésére. A légtornász így barátnőjével, Béres Anett-tel belevágott az Ázsia Expressz kalandjaiba, ami hatalmas kihívás volt számára, de nagyon élvezte. A sztáranyuka ráadásul szingliként vágott bele a valóságshow-ba, ugyanis tavaly tavasszal szakítottak TNT Intivel, akivel 10 hónapig alkottak egy párt.

Mi nagyon különbözőek vagyunk, és egy nem mindennapi szituációban találtunk egymásra” – mondta akkor a Borsban Sáfrány Emese. Majd folytatta:

„Pont olyan nehéz időszaka volt mindkettőnknek, amiben tudtuk egymást támogatni, és átsegíteni a nehézségeken… 

Most érkezett el az a pont a közös életünkben, hogy azt éreztük, nincs meg minden ebben a kapcsolatban, ami ahhoz szükséges, hogy a továbbiakban is egy jól működő párként folytassuk az utunkat. Nem volt semmilyen dráma vagy veszekedés, szépen megbeszéltünk mindent, így váltunk el egymástól.

Információink szerint azóta nincs párja a sztáranyukának, vagy legalábbis senkit nem vállalt fel hivatalosan. Elsőre ezért is volt nagyon meglepő, hogy Sáfrány Emese Insta-sztoriban egy videóban gyönyörű menyasszonyi ruhában vonul a Szent István Bazilika felé. Minden bizonnyal egy fotózásról osztott meg kulisszafelvételt a légtornász. Vagy mégsem?

Sáfrány Emese
Sáfrány Emese Instagram-oldalán is megmutatta a gyönyörű menyasszonyi ruhát (Fotó: Instagram)

Forrás

Hirmagazin.eu

ElőzőGyorsan terjed a halálos vírus: mennyire vagyunk veszélyben?
KövetkezőMegúszta az életfogytiglant a gyilkossággal vádolt egykori UFC-bajnok
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza