293A5198
Fotó: Szabolcs László

Úgy tűnik, a hosszúra nyúlt különlét kifejezetten jót tett Curtis és Barnai Judit, azaz Judie kapcsolatának. A rapper nemrég – talán életében először – nyilvánosan, egy szerelmes verssel vallott az érzéseiről. 

Csütörtök reggel pedig összefonódott kezeikkel osztották meg az örömhírt, miszerint végre egymás mellett is ébredhettek. A pár kapcsolata nemcsak, hogy rendben van, de még mindig hatalmas a szerelemük. 

„Ennyi idő után végre” – kommentelte Curtis romantikus fotója alá Judie. 

„Ne is mond kicsi” – válaszolta lila szívecskével a rapper. 

Forrás nyomán

Hirmagazin.eu

ElőzőNem sokkal a polgármester elfogása előtt szabadult az óbudai korrupciós botrány egyik kulcsszereplője
KövetkezőÖtvenéves Egerszegi Krisztina, aki egyszer ígéretet tett egy síró kislánynak.. – Isten éltesse őt!
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza