Semmi sem tesz boldogabbá, mint egy bújós cica, az a halk (vagy hangos!) dorombolás, amely jelzi az Ő boldogságát, miközben segít megnyugodni, vagy azok a szemek, amelyek nagy szeretettel néznek rád. Nem is csoda, hogy a macskabarátok oly gyakran kényeztetik kicsinyeiket – különösen a Nemzetközi Macskanapon, amely augusztus 8-ra esik. Minden macskatulajdonosra, e teremtmények kedvelőjére, csodálójára vagy macskafanatikusra gondolva, négy javaslatot készítettünk elő arra, hogyan kényeztetheted és ünnepelheted szőrmókodat a Macskák Világnapján, hogy ő az első számúnak érezze magát!

Lepd meg őt új játékokkal

A macskák imádnak játszani, és nincs is annál élvezetesebb, mint látni, ahogyan megvadulnak egy új játékkal, ami izgalomba hozza őket. A Temu számos lehetőséget készített macskabarátaink számára, így biztosítva, hogy jól érezzék magukat, még akkor is, ha egyedül vannak!

A mozgó tollak mindig nagyszerű választás, ha a cicákról van szó, így egy forgó, tollakkal és a padlóhoz rögzíthető tapadókoronggal ellátott csalétek biztosan órákra leköti a macskát. Mindig jó ötlet, ha van egy kis tartalék arra az esetre, ha a cicád elmenne a végsőkig az első játékkal! Ha ehhez a készlethez hozzáadod a pom-pom tollakat, a cserélhető tollhorgokkal ellátott horgászbotot és a tollfarkakkal ellátott interaktív macskahintát, akkor a kicsinek egy fesztiválnyi szórakozást biztosítasz.

Alternatívaként megengedheted a cicádnak, hogy kalandozzon olyan játékokkal, mint például Shelena Ramsuran TikTokker, aki a Temu oldalán vásárolt macskájának egy kaparólétrát. A készletben egy szőrmegolyó is helyet kapott, hogy a kaparászás dinamikusabbá váljon, és egy toll, amely további izgalmakat biztosít.

iqpujqxajw9yegk
Nemzetközi Macskanap

Ha még jobban fel akarod dobni a szórakozást, nézd meg, hogyan működik a lom-pom pisztoly, amely puha pom-ponokat lő ki a macskád felé. A szőrmók biztosan nem tud ellenállni a mozgó labdáknak, ugrál és megpróbálja elkapni azokat.

Dobd fel a macskád játszót

Ha szobacicád van, biztosan nem boldog attól, hogy nem mehet ki a kertbe, nem kaparászhatja meg a fák törzsét, vagy nem lustálkodhat az ágakon, és nem figyelheti nyugodtan a körülötte lévő világot. De tudod mit? Be tudod hozni a külvilágot a házba, egy többszintes macskafát építve kedvencednek! És mindezt a Temun, elfogadható áron. Ilyen módon macskádnak biztosítasz egy kényelmes fészket, ahol pihenhet, és egy lelógó játékot, amivel játszhat.

A következő megfontolandó ötlet egy mászómatrica, amely a falra rögzíthető, és amelyet a cica a falakon (és nem a bútorokon!) történő mászásra fog használni.

Cicakirályod vagy királynőd számára macska méretű várat is építhetsz. A rengeteg búvóhely, a kényelmes pihenőágyak és a lelógó játékok gondoskodnak arról, hogy ne unatkozzon, és a kis király/királynő uralkodni fog!

44zh1qf4awd87gt
Nemzetközi Macskanap

Szervezz fotózást

Nagyon jól tudjuk, hogy valószínűleg imádod fotózni a kedvenc szőrmókodat, és talán a macskák is szívesebben szerepelnek a képeken, mint a családtagok (nyugodt lehetsz, nem áruljuk el senkinek!), úgyhogy miért ne szerveznél egy fotózást a kedvencednek!

De csak sorban, lépésről lépésre. Természetesen a megfelelő felszerelés elengedhetetlen. Az újonnan érkezőknek különösen ajánlott a Temu vásárlási platform, mivel kiváló ár-érték arányt kínál. A kép stabilizálásához szükséged lesz egy telefonállványra, valamint egy gyűrűs lámpára, amely kiemeli azt, amit a macska a legjobban szeretne megmutatni. Ha cicája az társaságodban szívesebben pózol, mint egyedül a fényképezőgép lencséje előtt, érdemes lehet egy fejpántot használni a fényképezőgéphez csatlakoztatva, hogy a legjobb képet közelről készíthesd el.

És most jöhetnek a kiegészítők! Egy egyszerű nyakörv csillogó csengővel a cicát a parti sztárjává varázsolja. Kreatív szellemedet is bátoríthatod, és tematikus foglalkozást is tarthatsz, ha jelmezekbe öltözteted a macskádat. Az oroszlánmaszk felszabadítja a dzsungel királyát a háztartásodban, az aranyos sapka pedig epikus jelleget kölcsönöz, míg a gyapjú báránybőr sapka a farmra repít majd.

d8gn0x5qauj1hhe
Nemzetközi Macskanap

Bánj vele úgy, mint egy királlyal

Mi lenne a Nemzetközi Macskanap finomságok nélkül, amitől a macskád úgy érzi magát, mint egy királyi családtag? És az is köztudott, hogy a finom házi készítésű finomságok mindig a legízletesebbek, ezért a Temu továbbra is az első számú választás legyen!

A macskák imádják a macskamentát, ezért fontolja meg a sárgarépából és macskamentából álló csemegét. Ehhez keverj össze tojást, olajat, lisztet, sárgarépát és macskamentát, majd süsd ki a tésztát, és vágj belőle vonzó formákat, például halakat, mancsokat vagy négyzeteket. De ez unalmas, ne felejts el egy kis karaktert adni a játékadagolóból adagolt finomságoknak!

851fuh31c8lyell
Nemzetközi Macskanap

A tonhalas ízek kétségtelenül telitalálat! Keverd össze a tonhalat liszttel, tojással, olajjal és banánpéppel (ez az egyik olyan gyümölcs, amelyet nyugodtan adhatsz macskáknak). Süsd meg ezt a kompozíciót, és vágd fel kis háromszögekre. Helyezd a finomságokat a macska adagolójába, hogy a cicád „kiérdemelhesse” ezeket a ritkaságokat, és közben jól szórakozhasson.

Tedd különlegessé a Nemzetközi Macskanapot kedvenc szőrmókod számára. Élvezd macskád boldogságát és társaságát azzal, hogy azzal kényezteted, amit imád. Függetlenül attól, hogy többszintes macskafát, adagolót vagy házi készítésű finomságokat választasz, a Temu kínálatában minden megtalálható, amire a szíve vágyik, így garantáltan különleges nap lesz a cicád szemében.