Időjárási helyzet Európában:

Kontinensünk nagy részén magasnyomás uralkodik, amelynek területén napos, száraz idő a jellemző.

Az Egyesült-Királyság közelében azonban egy ciklon örvénylik, amelynek frontrendszere egészen a Norvég partoktól Franciaország északnyugati csücskéig nyúlik. Ezeken a tájakon zápor, zivatar is előfordult az elmúlt nap során, és a hőmérséklet is nagyrészt 18-22 fok között alakul.

A legmelegebb továbbra is a Mediterráneum térségében van, ahol 35, 38 fok körüli csúcsértékek a jellemzőek.

A Kárpát-medence anticiklon peremén helyezkedik el, a következő 36 órában pedig az említett hidegfront gyengülő formában hazánkat is eléri, ezáltal kissé változékonyabb, mérsékelten meleg idő valószínű.

Várható időjárás az ország területén csütörtök éjfélig:

Csütörtökön is napos idő várható fátyol- és gomolyfelhők kíséretében, bár átmenetileg lehetnek felhősebb időszakok is. Délután már az ország keleti felében is lehet zápor, zivatar, majd nyugat felől újabb csapadékzóna érkezik. Az északnyugatira forduló szelet helyenként élénk, a Dunántúlon egy-egy erős lökés is kísérheti.

A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 29 és 35 fok között alakul.

Forrás

Hirmagazin.eu

ElőzőAz orosz hatóságok vadásznak Alekszej Navalnij özvegyére
KövetkezőVideóval segíti az eÁFA rendszerének használatát a NAV – videók
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza