Magyar thriller, 121 perc, 2016

Halálra ítéltek egy férfit egy fiatal nő brutális meggyilkolásáért Martfűn, 1957-ben, azonban ez a férfi ártatlan, mint ahogyan kiderül a film végén.

Pár évvel később ismét egymást követik a megrázó emberölések, a módszer ugyanaz, de a gyilkos egyre merészebb lesz, és már egy kislány is áldozatul esik.

A forradalom utáni politikai tébolyban nehéz megtalálni az összefüggéseket és újra felvenni a nyomozás fonalát. Egy országban, ahol nem léteznek sorozatgyilkosok, egyre több az áldozat.

A kirendelt fiatal ügyésznek minden kitartására szükség lesz, ha le akarja leplezni a rettegő kisváros kíméletlen ragadozóját.

Szereplők: Hajduk Károly, Csépai Eszter, Trill Zsolt, Anger Zsolt, Balsai Mónika, Bárnai Péter, Szamosi Zsófia, Mészöly Anna, Sztarenki Dóra, Dér Zsolt, Tankó Erika, Móga Piroska, Rea Izabella, Rea Rebeka, Jászberényi Gábor, Varga Zétény, Szőke Abigél,

Kellemes szórakozást a filmhez!

Our media, Hirmagazin.eu Online Media, publishes news, articles, and content for free, we do not ask for registration or fees for the information! Many thanks to the source for the video! Editor-in-Chief of Hirmagazin.eu

Hirmagazin.eu