Pénteken lesz ismét kormányinfó, ahol kivételesen nem a megszokott felállásban tájékoztatnak a legfrissebb kormányzati döntésekről.

Pénteken kilencórai kezdettel ismét kormányinfót tart Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő. Ám nemcsak az időpont szokatlan, hanem a felállás is, ezúttal Bóka János uniós ügyekért felelős miniszter is jelen lesz az eseményen, ami arra utal, hogy várhatóan uniós ügyek dominálnak majd a kormányzati tájékoztatón. Ezekből pedig volt bőven mostanában, elég csak a bojkottfelhívásra, a Külügyek Tanácsának ülése körüli mizériára vagy Brüsszel legújabb fenyegetésére gondolni, miután újból belengette az Európai Bizottság a pénzcsapok elzárását.

kormányinfó
Szokatlan időpontban és szokatlan vendéggel lesz kormányinfó / Fotó: Balogh Zoltán

A miniszterelnök, Orbán Viktor csütörtök délután posztolt a kormányülésről, amelyhez csak annyit írt, hogy „kormányülés Summer Edition”. A kormányfő este már utazik is tovább Tusványosra, ahol szombaton a szokásokhoz híven egy nagy ívű beszédre készül.

Facebook-post

Még ma mindenről beszámolunk, ami ezen a kormányinfón történt! Hirmagazin.eu

Hirmagazin.eu

ElőzőParlagfű – durvul a helyzet
KövetkezőAutópályahíd omlott le az esőzésekben
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza