Melyik kutya a kedvenced? Ilyen ember vagy igazából, de csak akkor, ha tényleg őszintén válaszolsz.

Melyik kutya tetszik a legjobban? Válassz egyet!

1.

Melyik kutya a kedvenced? Ilyen ember vagy igazából

2.

Melyik kutya a kedvenced? Ilyen ember vagy igazából

3. kutya?

Melyik kutya a kedvenced? Ilyen ember vagy igazából

Ha az első kutya a kedvenced, akkor ilyen ember vagy:

Szeretsz élni! Szeretsz szeretni és szereted, ha viszont szeretnek.  Általában erős szeretet van jelen az életedben, ez vonatkozik a körülötted lévő emberekre, munkákra, állatokra. Imádsz utazni, de az otthonod melegét is nagyon szereted. Fontos, hogy megoszd a szépet más emberekkel.

Nagyon szép vagy, belülről sugárzol. Bájos mosolyod van, az örömöd pedig mindig őszinte. Élvezed a napot, a kellemes pillanatokat és minden apró szépséget észreveszel magad körül. Ezek fontosan is számodra, hiszen ezekből merítesz erőt. 

Ha a második kutya a kedvenced, akkor ilyen ember vagy:

Olyan vagy másoknak, mint egy igazi ünnep. A lelked örök szórakozást, luxust és ragyogást rejt. A ruháid extravagánsak, a megjelenésed fényesebb, mint a nap. Tudod, hogyan kell kiengedni a gőzt, tudsz kikapcsolódni.

Uralod az érzelmeidet. A karriered nem az első helyen áll az életedben, de semmilyen téren nem  vagy elégedett az utolsó hellyel. 

Ha a harmadik kutya a kedvenced, akkor ilyen ember vagy:

Jól ismered önmagadat. Őszinte vagy magaddal szemben és más emberekkel is. Néha nagyon nyers módon közlöd az igazat, de a természetes varázsod hamarosan elfelejteti az emberekkel a negatív érzéseket.

Erős vagy és mindenkit lenyűgözöl, aki a közeledben van. Ha szeretsz valakit, felforrósítod az életét, mint a nap. Ha pedig nem kedvelsz egy embert, akkor nem fogod elrejteni az érzéseidet, valószínűleg ez a személy érezni fogja a kommunikáció első másodpercétől az ellenszenvedet.

Forrás

Hirmagazin.eu