Instagram oldalán közölte a szomorú hírt.

A híres rapper, Hadas Alfréd aggasztó üzenetet osztott meg a közösségi oldalán, ami miatt rajongói komoly aggodalommal követik állapotát. A TV2 sztárja súlyos betegség miatt került kórházba. Az orvos szerint a tüdeje olyan állapotban volt, mint azoknak az idős betegeknek, akik covidban haltak meg, ami igencsak megijesztette a tehetséges énekest.

Sztárban sztár leszek! műsor felfedezettje másfél héttel ezelőtt egy fesztiválon fázott meg nagyon, de akkor még nem gondolta, hogy komolyabb a probléma. Alfréd otthon próbálta kúrálni magát, ám állapota folyamatosan romlott. Végül olyan erős fájdalmak gyötörték, hogy kénytelen volt bemenni a kórházba.

Egy hete elég durva köhögéssel és tüdőfájdalommal küzdök, ami elment egy olyan durva szintre, hogy ma kórházba kell mennem, mert a lábamon alig tudok állni. Sorry, ha eltűnök kicsit, meg kell küzdjek a démonjaimmal – osztotta meg 24 óráig látható Instagram történetében.

Kérünk, állj meg egy pillanatra, és nézd meg Papadimitriu Athinával készült videónkat a leégett házáról, és arról, összejöhet-e még Trokán Péterrel, köszönjük:

Bors megkeresésére az énekes, friss információkat szolgáltatott az állapotáról:

Nagyon komoly légúti fertőzést sikerült összeszednem. Covid alapon indult, láz, köhögés, komoly tüdőfájdalom. Kaptam antibiotikumot, de kiderült antirezisztens. Tehát az immunrendszeremet lerombolta ugyan, de a betegségemre nem hatott. Az a baj, hogy egyelőre nincs meg az a gyógyszer, ami viszont igen. Az a legrosszabb, hogy arra kell várjak, legyen megfelelő. Addig is fekszem itthon és kúrálom magam – osztotta meg a híresség, akitől megkérdezték, hogy a démonjai alatt mire gondolt.

Rá kellett jönnöm, hogy az egészség nálam nagy démon. Mert a testi bajok, lelki gondokra vezethetők vissza. Az utóbbi időben ugyanis folyamatosan másokkal foglalkoztam, az exemmel például. Korábbi sérelmekkel, amiket már régen el kellett volna engednem. Magammal kell foglalkoznom, hogy újra tudjam magam értékelni, újra higgyek magamban! A kiírásomat 20 ezren látták és azóta rengeteg támogató, aggódó üzenetet kaptam. Ezért nagyon hálás vagyok, nagyon sok erőt ad!

– zárta gondolatait Alfréd.

Forrás

Hirmagazin.eu