Tudtad, hogy egy papírdobozt mennyiféle ételhez fel lehet használni? Ez a 100%-ban környezetbarát megoldás minden vendéglátóegység számára ideális választás, ha házhozszállítással is foglalkoznak. Olvass tovább, és megtudhatod, mennyi lehetőség áll rendelkezésedre, ha a papírdoboz mellett döntesz!

Környezetbarát házhozszállítás

A papírdoboz kiváló alternatívája a műanyagnak, ugyanis nem károsítja sem az egészséget, sem a környezetet, sem pedig a benne tárolt ételt, mert biológiailag lebomlik! A papírdoboz emellett azért is jó választás, mert tökéletesen alkalmas ételek szállítására anélkül, hogy azt eldobva károsítaná környezetünket. Több vásárlót tudhat magáénak az a vendéglátóegység, amely fenntartható módon működik, és környezetbarát elveket vall.

Az elviteles papírdobozok nagy előnye, hogy könnyen zárhatók és nyithatók, egyszerű bennük az ételeket szállítani, többféle méretben kaphatók, és bármilyen címkét vagy feliratot tehetünk rájuk. Teljesen egyénre szabható megoldást jelentenek!

Milyen ételeket szállíthatsz papírdobozban?

A begreen kifejezetten a környezetbarát termékekre specializálódott, így papírdobozok terén is remek lehetőségeket kínálnak!

Levesek

Levest többféle típusú leveses dobozban, tégelyben is szállíthatsz. A cukornádból készült leveses papírtégelyünk tetővel együtt egy rendkívül egyedi és stílusos megoldás. A cukornád ráadásul olyan alapanyag, amelynek termesztése megújuló erőforrásból származik.

A cukornád mellett választhatsz fehér vagy barna színű sima leveses papírtégelyt is, melyek szintén egyedi stílust fognak kölcsönözni ételeidnek. A levesek hőmérsékletét a jól záródó tetővel tudod megőrizni.

Köretek és egyéb rizses ételek

A kraftpapírból készült kerek papírdobozokban tökéletesen mutatnak a rizses ételek és az egyéb köretek. Válassz hozzá tetőt is, hogy vendégeid részére maximális biztonsággal szállíthasd ki az ételeket!

Főételek, saláták, desszertek

A szögletes és kerek ételszállító dobozaik kraft anyagból készülnek, melyek stabilan őrzik a benne tárolt ételeket. Rakhatsz bele salátát, főételt vagy akár desszertet is!

A begreen fehér és kraft barna zárható take away dobozok tökéletesek street food ételek kiszállítására, mint például a gyros és a hamburger, de ha nagyobb adag főételt rendelnek, akkor ebben az is biztonsággal szállítható! Használatuk praktikus, ugyanis nem kell hozzájuk külön tetőt vásárolni, mivel a tetejükön összezárhatók.

Papírdobozzal a fenntartható vendéglátásért

Az ételek tárolása és szállítása papírdobozban is könnyedén megoldható, ráadásul jóval ökotudatosabb választás is a műanyagnál. Fontos, hogy a vendéglátóegységek is vendégeiket a változás felé inspirálják. A begreen erre tökéletes példa!