Az amerikai újságíró szerint aki szembe száll Orbán Viktor elképzeléseivel, az a gonosznak segít.

Miért Orbán az egyetlen vezető Európában, aki megpróbálja megakadályozni Ukrajna teljes elpusztítását? Aki ezzel szemben áll, az a gonosznak segít – írta Tucker Carlson, amerikai politikai újságíró az X közösségi oldalon.

Carlson a bejegyzéséhez megosztotta Orbán Viktor pénteki rádióinterjúját is, amelyben a miniszterelnök arról beszélt, hogy a békéért lépéseket kell tenni, és, hogy „az EU soros elnökeként Magyarországnak nincsen arra mandátuma, hogy az Európai Unió nevében tárgyaljon, eszébe se jut”.

Twitter-post/videó

Az amerikai újságíró tavaly nyáron Magyarországra látogatott, és akkor interjút is készített a magyar miniszterelnökkel. A beszélgetésben főleg az orosz–ukrán háborúról volt szó, aminek Orbán Viktor szerint abban a pillanatban vége lenne, ha Donald Trump lenne az Egyesült Államok elnöke – írja az Index.

Carlson egyébként azt tervezi, hogy a februári Putyin-interjú után megszólaltatja Voldomir Zelenszkij ukrán elnököt is, bár korábban azt állította, hogy hiába kért interjút az ukrán elnöktől, nem kapott választ.

Forrás

Hirmagazin.eu

ElőzőIII. Károly király kinevezte Nagy-Britannia új miniszterelnökét
KövetkezőCsaládi cserebere – videó
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza