Magyar Péter, Varga Judit volt férje a közösségi oldalán, majd egy, a Partizánnak adott interjúban élesen bírálta a kormány és a kormányzati kommunikáció működését. A Diákhitel Központ korábbi vezérigazgatója, aki mostanáig több állami tulajdonú társaság igazgatóságának, illetve felügyelőbizottságának volt a tagja, olyan kijelentéseket is tett, amelyek törvénytelenségre is utalhattak, ezért több ellenzéki párt is jogi lépéseket jelentett be.

Vona Gábor pártja, a Második Reformkor közölte, hogy a Diákhitel Központ volt vezetőjének állításai alapján hivatali visszaélés és költségvetési csalás bűncselekmények elkövetésének alapos gyanúja miatt feljelentést tesz, és egyben az Integritás Hatósághoz fordul.

A Demokratikus Koalíció is arról tájékoztatott, hogy feljelentést tesz, mert Magyar Péter kijelentései hűtlen kezelés, költségvetési csalás és pénzmosás bűncselekményi gyanúját vetik fel.

Az interjú nyomán Dúró Dóra, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője azt jelentette be, hogy a párt parlamenti vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezi az ügyben.

Forrás

Hirmagazin.eu

ElőzőRendkívüli híradás: Videónyilatkozatot adott ki Balog Zoltán – videó
KövetkezőIsmét gázolt a vonat
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza