Néhány hónappal ezelőtt több nemzetközi ügynökség is hivatalos Diana-hasonmássá választotta a korábban Kunszentmiklóson, ma már Gyulán élő Képli Barbarát. Az énekléssel is foglalkozó hölgy megtisztelőnek tartja, hogy nagyon sokan látják a hasonlóságát a hozzá lelki értelemben is közel álló 1997-ben tragikus körülményel között elhunyt hercegnővel.

Ha szeretnél vele jobban megismerkedni, az alkotásaival, a művészetésevel, itt megtalálod és akár, fel is tudod venni vele a kapcsolatot!

Post

Nagyon szépen köszönjük kedves Barbara, a mi olvasóinknak is nagy öröm ez a hír!

Barbara karrierje a véletlen útján indult el és kezdett felfelé ívelni. Valaki egyszer felhíta a figyelmét arra, hogy nagyon hasonlít a néhai Diana hercegnőre. Barbara ezt elmondta barátainak, akik akkor már máshogy nézve igazolták az énekesnő állításait.

A hasonmás új videóját itt tudod megnézni

Képli Barbara ismerősei segítségével több külföldi hasonmásügynökségnek is elküldte fényképeit, illetve önéletrajzát, amelyek alapján ki is választották, így ma már hivatalosan is Diana-hasonmás. Mindez feladatokat, felkéréseket hozhat majd számára, különböző rendezvényekre, jótékonysági programokra, születésnapokra, partikra invitálhatják meg. Felkérések esetén énekelni is szeretne, mivel a zene nagyon közel áll hozzá, amihez meg is van a képzettsége.

Képli Barbara zeneiskolát végzett, majd 2003-ban csatlakozott Kunszentmiklóson egy fúvós zenekarhoz. A Kék Hold együttessel számos fellépésük van ma is. A nagy távolság miatt gyulai otthonában gyakorol, képzi magát, bővíti repertoárját. Legközelebbi fellépésük január 27-én lesz, amikor egy nosztalgiabulit tartanak Kunszentmiklóson.

Hallgasd meg a BEOL rádióinterjúját itt!

Képek:

Barbara hivatalos felfedezése után sok magyar újság és médium készített vele interjút, itt elolvashatod a Gyulai Hírlap interjúját, valamint a BorsOnline interjúját, illetve írt Barbaráról és Diana-hasonlóságáról a Magyar Hírlap is.

Barbarát, ha szeretnél vele beszélgetni, vagy szeretnél róla többet tudni, szeretnéd látni képeit, videóit, itt keresheted még: Pinterest, Threads, Jószaki, YouTube, Facebook.

Ahogyan mi megismertük Barbarát, egy okos, kedves, lelkes hölgy, aki a Diana -hasonlóságát arra szeretné használni, hogy az emebereknek boldogságot vigyen szívükbe, ahogya Ő mondaná, „a mai világban erre nagy szükség van”!

Kívánjuk, hogy sikerüljön Barbara minden álma, vágya, és lehetőségeink szerint segítjük őt! HIRMAGAZIN.EU (Skyting Magazin)

HIRMAGAZIN.EU

ElőzőÚjabb támadás érte az amerkai flottát a Vörös-tengeren
KövetkezőEgészségmegőrzés természetes módon
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza