A hercegi pár még 2020-ban döntött a távozás mellett. Most azonban érdekes dolgok láttak napvilágra ennek kapcsán.

Majdnem pontosan négy éve annak, hogy Harry herceg és Meghan Markle bejelentették, hogy lemondanak a brit királyi családban betöltött titulusukról, ezután előbb Kanadába, majd az Egyesült Államokba költöztek.

Harry herceg, Meghan Markle, AFP
Harry herceg már ekkor távozni szeretett volna a királyi családból Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

A nehéz döntést két évvel a 2018-as esküvőjük után hozták meg, hogy új életet kezdjenek Kaliforniában, hogy nagy pénzű üzleteket kössenek olyanokkal, mint a Netflix vagy a Spotify. Azóta ezekből szinte semmi nem maradt, hiszen az előbbinél a filmjük nem aratott nagy sikert, utóbbinál pedig a szolgáltató szerződést bontott velük. Az indulatokat pedig még jobban felkorbácsolta Harry herceg Spare (Tartalék) című könyve, amiben durva állításokat fogalmazott meg a királyi család bizonyos tagjáról is.

A hercegi pár kiválásáról azonban most újabb érdekes részletek láttak napvilágot. Harry herceg ugyanis egy 2017-es interjújában elismerte, hogy már ekkor ki akart lépni a királyi családból, és hétköznapi életre vágyott, ám végül egy rokonának köszönhetően, akkor nem tette meg ezt a lépést.

Úgy éreztem, hogy távozni akarok, de aztán meggondoltam magam, és a királyi családban maradtam, és kidolgoztam magamnak egy szerepet

– mondta a sussexi herceg, majd hozzátette, hogy néhai nagyanyja, II. Erzsébet királynő iránti hűsége motiválta őt a döntésében. Ugyanebben az interjúban, alig egy évvel azután, hogy megismerkedett MeghannelHarry arról is beszélt, hogy mit szeretne a jövőben magának és gyermekeinek:

„Elhatároztam, hogy viszonylag normális életet kívánok élni, és ha elég szerencsés vagyok ahhoz, hogy gyerekeim legyenek, akkor nekik is ezt szeretném biztosítani” – nyilatkozta korábban a Harry herceg, akinek szavait a Mirror idézte.

Forrás

HIRMAGAZIN.EU

ElőzőPatkányinvázió Budapesten, a Főpolgármesteri Hivatalnak kellene elrendelni a patkányirtást!
KövetkezőVörös kód lépett életbe tegnap!
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza