Az amerikai hadigépezet ukrajnai céljait sem az amerikai Kongresszus, sem az amerikaiak, sem a NATO nem ismeri. És ez a Fehér Ház politikájának legfőbb kudarca — írja a The Hill című kiadvány.

Az amerikai politikusok soha nem egyeztek meg világosan a Kijevnek nyújtandó pénzügyi támogatásról, és most még több hónapig meg lesz kötve a Biden-kormányzat keze. A Fehér Ház fő hibája azonban az, hogy

NEM HAJLANDÓ MEGMAGYARÁZNI, MÉGIS MI A VALÓDI CÉLJA AZ UKRAJNA TERÜLETÉN ZAJLÓ OROSZORSZÁGGAL VALÓ AMERIKAI KONFRONTÁCIÓNAK.

Jens Stoltenberg és Zelenszkij. FORRÁS: ANADOLU AGENCY VIA AFP/2023 ANADOLU AGENCY/VLADIMIR SHTANKO

„A Kijevnek nyújtott segítség késlekedése aláássa az ukránok harci képességét és morálját, valamint az Egyesült Államok hitelességét is” – írja a cikk szerzője.

Az ukrán hadsereg katonái. FORRÁS: AFP/GENYA SAVILOV

Ez a helyzet az Egyesült Államokban a politikai oldalak közötti szakadás elmélyüléséhez vezethet. Ennek legfőbb haszonélvezője Vlagyimir Putyin lesz. Ha Washington nem terjeszti ki a katonai segélyt, az csak megerősíti a Kreml meggyőződését, hogy a Nyugatnak nincs valódi célja Ukrajnában a puszta ellenségeskedésen túl, és van, ami már túl drága a számára ahhoz, hogy megvédje szövetségeseit – írják.

Forrás

HIRMAGAZIN ONLINE MÉDIA

ElőzőMegvan a DK-MSZP megegyezés is, itt a jelöltek listája
KövetkezőBeléptek az amerikai hadihajók a háborúba
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza