16.8 C
Budapest
2024. május. 22. szerda
HomeFőhírekBűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfóAz otthonában erőszakoltak meg és tartottak fogva órákon át egy nőt Körösladányban...

Az otthonában erőszakoltak meg és tartottak fogva órákon át egy nőt Körösladányban – videó (18+)

Brutálisan megtámadtak egy nőt az otthonában Körösladányban.

Az idős nőt megverték, megerőszakolták, illetve órákon át fogva tartották. A gyanú szerint egy 29 éves férfi követte el a szörnyűségeket, aki éjszaka támadta meg az egyedül élő asszonyt.

Az áldozat reggel tudott megmenekülni a kínzásból, majd a közelben élő lányához rohant segítségért, aki értesítette a mentőket és a rendőröket. A férfit letartóztatták, közben pedig Körösladányban petíció indult, hogy tiltsák ki őt és a családját a városból.

A jajgatást hallottam, kinéztem az ablakon, akkor láttam meg anyut szinte felismerhetetlen állapotban

– mondta el az RTL Híradónak a megtámadott nő lánya.

„Kb. éjféltől reggel 5 óráig bántalmazta, ütötte, verte, erőszakolta”

– mesélte a borzalmakat a nő.

A 69 éves asszony – többnapos kórházi kezelés után – ma már a lányánál lábadozik, és nem is akar visszamenni az otthonába. Az idős nőnek borda- és orrcsont törése van, valamint rengeteg zúzodása.

Lelkileg teljesen tropára ment

– mondta a nő lánya, aki szerint lelkileg sem az édesanyja, sem ők nem dolgozzák fel mindezt soha.

A 29 éves férfit még aznap reggel őrizetbe vették, a héten pedig letartóztatták. Egy büntetett előéletű illetőről van szó, akik 5 éve élnek Körösladányban. A helyiek szerint folyamatosan rendőrségi ügyeik vannak, ezért a lakók szeretnék elérni, hogy tiltsák ki a családot a településről. A polgármester szerint ez jogilag nem járható, de egyeztetett a családdal, hogy az lenne a legjobb, ha elköltöznének.

Videó

Forrás

SKYTING MAGAZIN

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work