A 18 éves lányt a IX. kerületi rendőrök jelnleg is keresik.

eltűntek

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. Kerületi Rendőrkapitányság 01090-157/356/2023. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Babári Fanni ügyében.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 18 éves lány IX. kerületi otthonából ismeretlen helyre távozott. A rendőrök jelenleg is keresik.

Babári Fanni körülbelül 165 centiméter magas, erős testalkatú, barna haja derékig ér. 

 eltűntek

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Babári Fanni tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Az 55 éves férfit a rendőrök nagy erőkkel keresik.

eltűntek

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitányság 01140-157/516/2023. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Gálicza Károly Dénes ügyében.

A rendelkezésre álló adatok szerint az 55 éves férfi 2023. augusztus 31-én 17 óra körül egy zuglói lakásból ismeretlen helyre távozott. A rendőrök jelenleg is keresik.

Gálicza Károly Dénes két méter magas, átlagos testalkatú, fekete hajú.

Eltűnésekor piros pólót viselt.

Eltűnt Gálicza Károly Dénes a XIV. kerületből

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki Gálicza Károly Dénes tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Forrás1

Forrás2

SKYTING MAGAZIN

Fotómontázs: SKYTING MAGAZIN (Alapfotók: police.hu)

ElőzőÚjra tömegbaleset az M7-esen vasárnap dél körül..
KövetkezőSzeretnél a Magyar Rendőrségnél szolgálni? .. Íme a hivatalos karrierajánlatok!
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: [email protected]. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza