13.6 C
Budapest
2022. szeptember. 26. hétfő

8 dekortrend, amely nem „öregszik”

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

2015 03 04 075354

A lakásdivat megjelenési formái, kellékei többnyire rövid ideig tündökölnek. Megbarátkozunk velük, majd a neves magazinok ajánlásai, vendégeinek lesütött szeme hatására divatjamúltnak kezdjük érzékelni az egyébként nem is oly rég beszerzett kincset. Vannak azonban kivételek, amelyek töretlenül hozzájárulnak ahhoz a harmóniához, amely felett nem jár el az idő.

Metró csempe

Nem változik a megítélése, időtálló stílusúvá teszi a konyhát, fürdőszobát. Az a bizonyos jött, látott és győzött. Maga a tökély, harmonikus arányú tégla formájával, egyszerűségében nyújt maradandót. Háttér a mozgalmas terekhez, előtér a visszafogott enteriőrökben.

Kilim szőnyeg

Ízléses, színes, mintás, megismételhetetlen. Ezért kedveljük, mert nincs két egyforma kialakítás, hatása markáns és minden helyiségből mást hoz ki. Egyszerűen nem lehet megunni. S ha mégis azt érezzük, megszoktuk, hát csak egyszerűen tegyük át egy másik szobába, meg fogjuk látni, hogyan kel ott életre.

Pasztell színek

2015 03 04 075419

A pasztell mindig divatos, a kérdés csak az, hogy éppen melyik árnyalata iránt vonzódunk. Egy ideje nem akarjuk elengedni a mentát, a fáradt rózsaszínt és a barackszínt. Hát mi ez, ha nem tartós siker?

Hihetetlen népszerűségnek örvend, mindenkit megfertőz és múlhatatlan erővel bír az egyszerű faldekor. Bárhol, bármiből alkalmazható. Lehet családi fotó, néhány festett motívum, poszter vagy magazin részlet, mű műalkotás és festmény. A lényeg, hogy foglaljuk lelkünknek kedves tárgyainkat rendszerbe, központozzuk vagy a széleket illesztjük egymáshoz, kitölthetjük a komód és a szekrény között rendelkezésre álló teret vagy követhetjük a lépcsőház ritmusát. Miénk a döntés, impresszív a látvány.

Ipari stílus

Kezdetben furcsának találtuk, amikor megjelentek az ipari lámpák a szinte polgári stílusú étkezőasztal felett, fanyalogtunk, amikor fém öltözőszekrényt neveztek ki a gyerekszoba ruhatárolójának, nagyot néztünk a cseppet sem rejtett csövek alkalmazásán. Annyira belénk szivárgott a stílus, hogy nem engedjük, adott esetben még arra is hajlandóak vagyunk, hogy utánzattal érjük el a kívánt hatást.

Táblafesték

Pillanatok alatt elterjedt, sőt túlzásba is estünk, képesek voltunk egész falat befesteni. Manapság kicsit visszafogottabban használjuk, csak egy üzenőtáblányi felületen a szoba falán, a szekrény oldalán. Hiába csökkent a felület, ez nem változtat a trendiségen.

Raklap design

Amennyiben azt gondolnánk, hogy már több bőrt nem lehet lehúzni a raklapról, nagyon tévedünk. A kreatív elmék még mindig képesek valami korábban nem látott újrahasznosítási ötlettel előrukkolni, mi pedig féltékenyen kilátunk fel, hogy ez meg miért nem nekünk jutott eszünkbe.

Mintadömping

Sosem fogjuk megtalálni azt a személyt, aki elsőként nyúlt bátor kézzel két teljesen eltérő minta egymás melletti alkalmazásához. Egyszerűen elképzelhetetlennek véltük, uram bocsá’ őrültnek tartottuk, majd magunk is kezdtük alkalmazni. Évek óta élünk ezzel az ötlettel, nem engedjük, hogy alábbhagyjon lelkesedésünk.

Forrás: marmalade; Kép: marmalade;

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Megtartotta körzetét a baloldal Újpesten

Győzött az ellenzék a IV. kerületben. Egy baloldali körzetet hozott a vasárnap tartott időközin az ellenzék, Maholányi Zsolt, a DK, az...

X-Faktor 2022: tényleg valóságshow lett a tehetségkutató műsorokból?

2004. január 10-én a Megasztár első élőben közvetített döntője új fejezetet nyitott a hazai kereskedelmi tévézés történetében. A műsor hat...

Hiába ment Gyurcsány Miskolcra kampányolni, a Fidesz jelöltje nyert

Barta Gábor, a Fidesz-KDNP jelöltje közösségi oldalán köszönte meg a választók bizalmát. Barta Gábor nyerte Miskolc 3. számú egyéni választókerületében...