14.4 C
Budapest
2022. május. 24. kedd

7 jel, ami arra utal, hogy tetszel a pasinak

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Csak egy kis szemfülesség kérdése, és pusztán a testtartásából vagy a gesztusaiból is rájöhetsz: bejössz neki!

Bizony, amikor flörtölünk vagy ismerkedni próbálunk, nem mindig egyszerű a dolgunk. Mindnyájunkkal előfordult már, hogy egy “jelöltünkről” nem tudtuk biztosan eldönteni: most akkor bejövünk neki, vagy nem? Pedig lehet, hogy csak nem voltunk elég szemfülesek.

A Brightside cikke szerint ezek az árulkodó jelek:

1. Igazgatja a haját

7 jel, ami arra utal, hogy tetszel a pasinak

A férfiak sokszor ilyen módon próbálják magabiztosabbá tenni magukat: ha vonzó személlyel találkoznak, rendezik a frizurájukat. Egyébként ez a nőkre is igaz.

2. A csípője közelében tartja a kezét

7 jel, ami arra utal, hogy tetszel a pasinak

Ha egy férfi a csípőjén vagy a zsebében tartja a kezeit, azzal az erejét próbálja demonstrálni – igen, jól gondolod: az ágyékára igyekszik felhívni a figyelmet, tudatosan vagy tudattalanul. Ugyanerre utal az is, ha szélesre nyitott lábakkal ül.

3. Próbál elfoglalni annyi helyet, amennyit csak tud

7 jel, ami arra utal, hogy tetszel a pasinak

Az állatoknál is igaz a hím egyedekre, hogy ha nyeregben érzik magukat egy nősténynél, akkor felfújják a tollukat vagy a bundájukat, hogy minél nagyobbnak tűnjön a testük. Ezáltal még erősebbnek, még dominánsabbnak tűnnek. Ez az ösztön dolgozik a magukat kihúzó, vállukat szélesre táró férfiakban is.

4. Feléd nyit a testtartásával

7 jel, ami arra utal, hogy tetszel a pasinak

Szociális helyzetekben akarva-akaratlanul is előfordul, hogy aki tetszik nekünk, afelé nyitunk a testtartásunkkal. Például felé fordítjuk az egyik lábfejünket, vagy akár az egész törzsünket.

5. Hangosabbá válik, ha a közelébe érsz

Ha egy férfi feltűnően beszédesebb lesz, amikor a közelébe kerülsz, valószínű, hogy épp téged próbál lenyűgözni.

6. Másolja a testtartásodat

7 jel, ami arra utal, hogy tetszel a pasinak

Ha egy férfi tükrözi a testtartásodat, az tudattalanul is arra utal, hogy igyekszik megérteni téged és azt érezni: van bennetek valami közös.

7. És persze: izgatottabb, ha veled beszél

Lelkesen figyel rád, a szeme érdeklődést mutat, sőt akár el is pirul? Akkor biztos, hogy nyert ügyed van nála!

 

forrás: Szeretlek Magyarország

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Nyár közepére akár a 800 forintot is elérheti a kenyér ára

Brutális drágulás várható, miután a gabora ára megduplázott az ukrán-orosz háború miatt. Az orosz-ukrán háború miatt jelenleg 15-20 millió...

Zelenszkij olyan utasítást adott ki a világnak, amit eddig még senki nem mert megtenni! Az USA és az EU foglalja le minden olyan országnak...

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök egy globális tervet szorgalmaz az országa háború utáni újjáépítésének támogatására. Továbbá arra kérte a nemzetközi...

Tóth Gabi szerint az anyukák nyolcvan százaléka nyomkodja a telefonját.. – Szólj hozzá!

Tóth Gabi szerint játszótéri anyukák többsége nem figyel a gyerekére Tóth Gabi elszomorodva tapasztalja, hogy a játszótéren a szülők...

“Megszakadt a szívem, de még fel sem fogtam, hogy a fiam nem jön haza többé”- a mentősöktől tudták meg a fiatal kenus szülei, hogy...

A mentősöktől tudták meg a szülők, hogy 19 éves fiúk az Inárcsnál történt baleset áldozata. Csanki Márk az...