4.9 C
Budapest
2022. november. 28. hétfő

5 terrortámadásban már 50 halálos áldozata van a ramadán hónapnak!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Pedig még csak most kezdődött el az iszlám hívők szent hónapja… Az Iszlám Állam a saját lapjának “harci különkiadásában”buzdítja a híveit arra, hogy ott gyilkolják meg a hitetleneket, ahol élnek.

Hiába hangoztatta közel-keleti körútján Trump elnök, hogy a ramadán szent hónapjának szelleme ellentétes a dzsihadisták terrorcselekményeivel, tény, hogy alig kezdődött el az ünnepi időszak, máris 50 halálos áldozata van a szélsőséges iszlámnak.

A Thereligionofpeace.com “halottszámlálója” szerint 5 támadásban ennyien haltak meg a Fülöp-szigeteken, Afganisztánban, Egyiptomban és Irakban.

Hiába, hogy az iszlám hit szerint ilyenkor a pokol kapui zárva, a démonok leláncolva vannak, így e hónap a nélkülözések ellenére a béke és a szellemi megtisztulás időszaka kellene legyen.Az ISIS mégis külön “harci kiadást” szentelt a ramadán alkalmából a Rumiyah kiadványának – olvasható az Independentben.

Részint ebben a lapban, részint az interneten arra kéri híveit, hogy ha már nem tudnak Szíriában vagy Irakban harcolni, tegyék ezt meg ott, ahol vannak.

“Öljétek meg a hitetleneket a lakásaikban, üzleteikben, utaikon, összejöveteleiken… Kétszerezzétek meg az erőiteket a szent hónap alkalmából, mert a mártíromságotoknak különös jutalma lesz…”

A www.globalresearch.ca részletes cikke szerinttavaly a ramadán hónapjában 421 halott 729 sebesült volt világszerte a terroristák áldozata.2015-ben hasonló volt a helyzet…

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Ma este a két legromatikusabb James Bond film Daniel Craig főszereplésével! .. Nincs idő meghalni; Casino Royale; – videók

Daniel Wroughton Craig CMG (született: 1968. március 2.) angol színész, aki nemzetközi hírnévre tett szert James Bond titkos...

Íme egy holland kezdeményezés, amiből a budapestiek profitálnak

A zöld szemlélet megerősödése magával hozta a hangzatos szólamokat is. Ugyanakkor vannak olyan cégek, amelyek számos remek, valódi...

Ennyi magyar csajszit láttatok már Balin? – kép

Durva fotó: együtt vetkőzött le Dér Heni, Horváth Éva és Marton Adrienn Bikiniben gyűltek össze Balin. Horváth Éva egy ideje...

Ha nem hagynak neki más választást, Elon Musk saját mobillal állhat elő

Reméli azért, hogy erre nem lesz szükség. Meglepő kommentet írt a Twitteren a közösségi platform újdonsült tulajdonosa, Elon Musk....